Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Sziasztok!
Le szeretném cserélni a nappaliban a régi crt tévét. Viszont pár kérdésre nem találtam választ,pedig sokat olvastam utána:
7100 és a 7450 között mi a különbség? Semmilyen oldal semmilyen különbséget nem ad ki,de a 7450 kb 30k-val drágább. Oké a talpban,de az nem ér ennyit. De persze a bútorra nem férne rá,akkor meg vehetnék valamilyen konzolt NEm tudom milyet kéne venni,vagy akkor már inkább a drágább tv legyen.
Milyen ezeknek a hangzása? Többnyire ramaty,de akkor mi a legolcsóbb soundbar ami ajánlott lenne hozzá? Xiaomit néztem ki,de csak fehérben van de 22k-ért még talán kifizetnék érte.
3,5 méterre 55 coll érdemes venni vagy a 49 is elég lehet? Többnyire IPTV megy és ritkán filmezés. Rossz képminőséget nem biztos,hogy nagyobb méretben célszerű nézni. "De tévéből sose lehet elég nagyot venni"Olyasvalakit kérdeznék akinek már sikerült valaha elég nagyot vásárolniaszerk: Mindkettő IPS paneles,nem is VA. Mivel a tévét oldalról is szoktuk nézni az étkezőből,csak az IPS jöhet szóba. Képminőség így is jobb lesz a CRT-nél,nem fog feltűnni,hogy a VA panel jobb lett volna.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.