Új hozzászólás Aktív témák

  • hpeti2

    aktív tag

    válasz Stevenstyle #54276 üzenetére

    A képpel én is elégedett vagyok, de ezt már korábban is írtam. A TV összeségében megérte az árát, csak a hiányosságaira szerettem volna felhívni a figyelmet. Igaz, hogy célhardverrel hasonlítottam össze a média lejátszási képességeit, de a hdp-r1 már elmúlt 5 éves (újkori ára is 30k körül alakult és kvázi belépőszint volt), a száraz specifikációi már csak mosolygásra készteti az embert és ennek ellenére minden szinten jobb, mint az LG smartshare-e.

    Én úgy látom, hogy jobban járt volna az LG ha vár még legalább 1 évet a webOS kiadásával és a netcast rendszert csiszolgatja.

    A dts NEM lekeverése külön szempont volt vásárlásnál, de az én hozzászólásom a hátrányokról szólt, az előnyöknek meg örüljünk.

    Az usb eszköz leválasztásának folyamatában biztosan igazad van, de attól még ha külön a menüben bővészkedve leválasztom a hdd-t és kikapcsolom a TV-t, akkor minden úgy történik ahogy várom. Ha NEM választom le, akkor akkorát kattan a HDD a TV kikapcsolásánál, hogy attól félek szétesik/elromlik rövid időn belül. (Az Amiko STB-nál a leválasztásra külön gomb van a távon...)

    A HDDeco mód be van kapcsolva, de a pontos időpontot nem adja meg az LG, hogy mikor kerül használaton kívül "alvó módba" a HDD.

    [ Szerkesztve ]

    Hirdetéseim --> http://tinyurl.com/mx5cpn3

Új hozzászólás Aktív témák