Hirdetés
-
IT café
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
dime27
őstag
Szépek ezek a régi modellek is de én nem invesztálok beléjük tőkét mert volt ilyenből is elég sok modellem de mindből tönkrement már rengeteg alkatrész ellenben a 2006-os évtől kb nagyon masszivak kezdtek lenni a Technic modellek ez ugy látom tartott kb 2013ig itt van ez az uj F-1es kocsi jó példának eléggé lehuzták először nem is értettem h miert aztán hogy több videot néztem rola annál inkább kiábrándultam belőle.Mivel van két keresztgyerekem is ők jól letesztelik az általam kiválasztott modelleket amiket mostanság vásároltam
Én már csak azokat szerezem be persze ha tudom amikkel jol el tudnak ők is játszani, massziv és ha lehet Power Functionos modell a többi sztem felejtős persze egy két kivétellel ( pl 8069,9392)Holnapi nap ha minden jol megy teszek fel képeket a kész 8297esről valamint a tavalyi-idei évben összegyűjtött modellekről egy csoportképet
-
Gondwana
addikt
Lánctalp: ha jól számolom, a legolcsóbb forrás, ha ebből rendelsz több példányt (még talán 20 van nekik raktáron)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Roborock S8 White, 2 év garancia
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Xiaomi BW300 Okos Kamera Kültéri ÚJ 12 Hónap Garancia ingyen foxpost!
- Honda FRV 2.2 dizel Executive
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest