- Netflix
- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- YouTube
- Zyxel NAS326
- Musk, X, a deepfake-törvény és a szólásszabadság
- Videó stream letöltése
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Világméretű botrány, leállás: minden megakadt, bocsánatot kért a CrowdStrike
- Hálózati / IP kamera
-
IT café
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
bobafett #37750 üzenetére
ntom, nem rendeltem, de utána irtam is postban, hogy nálunk /hun lokál/ qrva sóherek, mert nálunk már kb 15-30 perc után nem került a kosárba, a német lokálban meg még tegnap is adta a kosárba a dupla ajándékot....szal kezdünk a béka segge alá csúszni itt is...
, de pl nálam az összes ilyen alkalomkor törölték az ajándékot a rendelésből kb instant...
ps. örültem volna, ha a micimackó 17én jött volna, mert akkor annak ellenére rendeltem volna, hogy sztem is túlárazott a 40k-val /mondjuk ez meg kb a trágya huf miatt is van, de ugye a 100 ojró az nem 40k/. szóval elengedtem, majd fészbukról később.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest