Aktív témák
-
tobias40
veterán
válasz kissdani #6678 üzenetére
Szia!
A Trumotionnal kapcsolatosan annyit tudok mondani neked, hogy Trumotion 100 Hz nek,
meg a műsorforrás képfrissítésének nem sok köze van egymáshoz (ha jól tudom, de ha nem úgyis lesz aki kijavít.)
Van pl. 24p-s HD film is hogy csak egyet emlitsek, ez másodpercenként 24 képkocka...
A Trumotion egy képjavító algoritmus, pluszba rászámol a 24, 25, 50, 60,képkockára annyit mintha 100 Hz-en menne,
tehát félképeket illeszt közéjük, ezáltal lágyabbnak, részletesebbnek, egyszóval szebbnek látod a kapott képet.Tehát ha kikapcsolod akkor nem 100 Hz-en megy a tv-d!
Ajánlom neked ezt a fórumot:
http://forum.mpeg4-players.info/index.php?showforum=22Üdv!
[ Szerkesztve ]
-
tobias40
veterán
válasz kissdani #6631 üzenetére
Én külső vinyóról nyomom a filmeket mert így archiválom őket nem lemezre!
Hálózatról még nem találtam meg pedig megosztott mappába tettem a filmet de nem adja fel azokat a mappákat ami a gépen van.
Látja a pc-t de nem ilyen mappákat hoz be hogy zenék,előadók filmek mappák stb..
Nem azokat amik azon a ,meghajtón vannak ahova másoltam a filmeket.
Pedig a user/public könyvárba tettem...
Amikor mkv-t nézek a trumotion ki van kapcsolva és a valósághű mozi pedig be.Üdv!
-
tobias40
veterán
válasz kissdani #6623 üzenetére
Hi!
A kérdéseidre nem tudom a választ(majd jönnek okosabbak és segítenek remélem)de Nekem is ilyen a tv-m és lenne kérdésem.
Te szoktál mkv-t lejátszani külső usb-ről?
Ha igen akkor a beégetett feliratot előtudod hozni valahogy az mkv-ből?
A műsor újság neked is csak úgy jön elő hogy nem megy mögötte a tv műsor?
Engem ez nagyon zavar mert jobb lenne ha nem venné el a tv adást mikor válogatok a műsorok között.Üdv!
-
BBéci
legenda
válasz kissdani #5086 üzenetére
Az 50 és a 60 Hz a bemenő jelre vonatkozik, azt írja ki a bal felső sarokban, amit a tévé 100 hertzre alakít, és úgy jeleníti meg ha nincs letiltva a menüben.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Asszociációs játék. :)
- Kicsinálhatja a legújabb driver a friss csúcs-GeForce-okat?
- Foreo Kiwi Derma – pórus center
- Projektor topic
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- Elden Ring
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest