Aktív témák
-
Tomika1981
tag
válasz Sharkes #16248 üzenetére
"Jó a beépített lejátszója és ez is lejátsza a DTS-t mint ahogy azt írtam + plus a létező összes formátumot képes kezelni."
Muhaha!
Kérlek ne vezess félre másokat.
Ha a pana annyi kocka sört fizetne nekem amennyi formátumot nem kezel a TV-inek a lejátszója, napokig részeg lennék!Tomika
-
BBéci
legenda
válasz Sharkes #16248 üzenetére
Volt nálam VT30 és DT30, a médialejátszási képességük erősen korlátozott, leginkább bosszantó. Senkinek nem ajánlom, hogy számoljon vele a vásárlásnál, de a képminőségük, különösen az előbbié, bőven kárpótol ezért.
(#16254) vlevi
8 hozzászólással ezelőtt írtam, hogy még ebben a hónapban, talán két hét múlva a boltokban lesznek az első E szériás Samsungok.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz Sharkes #16244 üzenetére
Valóban szokott lenni a 720p "rilízeken" 1,5 megás DTS hang, de csak eredeti angolban. Az előző hozzászólásban arra utaltam, hogy a legtöbben szinkronnal nézik a filmeket, az pedig, ha nem sztereó, akkor négyszáz-valahányas Dolby Digital.
Múlt héten néztem valami filmet, amelynek a magyar DTS-e meglepően jó minőségű volt, nagyjából azonos az angollal. Ez rendkívül ritka.
Sajnos nekem csak DVD-n van meg a Dark Knight, haveromtól várom a BD ISO változatot.(#16245) junhum
Az első Samsungok már ebben a hónapban üzletekbe kerülnek, Sonyról nincs információm.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz Sharkes #16239 üzenetére
Nem cinizmus íratta velem azt a mondatot. Sokan spórolnak a letöltéssel, tárhellyel, ezért divikszet, legjobb esetben 720p-t néznek, természetesen full HD tévén, mert az a divat, a sikk. A hang meg olyan, amilyen, de biztosan nem 1,5 megás DTS core, hogy a Master Audióról ne is beszéljünk. Ezen szoktam kiakadni.
Örülök annak, hogy Te nem tartozol azok közé!Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz Sharkes #16221 üzenetére
Némelyik film DTS core hangja annyira jól szól, hogy el sem akarom hinni, hogy nem HD.
Például ilyen a Transformers 3 és a Die Hard 4.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz Sharkes #16209 üzenetére
Valóban hülyeséget írtál:
"DTS core, tehát a mag ami nem DTS, vagyis képes lejátszani csak lekeveri stere-óra"
Fogalmad sincs, mi az a DTS core. Nézz utána, nem fogom elmagyarázni!
gigszer = gikszerHelyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
nightshadow
veterán
válasz Sharkes #16204 üzenetére
Figyelj biztos van "Samu"-nak is egy táblázata amiben írja, hogy rendelkezik ezzel a tulajdonsággal, ha igen tégy ide egy linket kíváncsi vok rá lehet tévhitben élünk a szomszéd pajtással.
2010-es C sorozatú Samsung LCD és Plazma tv-k (kivétel a belépő C350) USB 2.0 porton keresztül a következő formátumokat tudják lejátszani: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Dictator^
veterán
válasz Sharkes #16204 üzenetére
De hát leírta, hogy miért vett:
"Én mégis vettem külső playert mert még az olcsóbbak is bőven ütik a beépített lejátszó képminőségét és codek támogatását, a 24p-ről nem is beszélve. Az meg már csak hab a tortán hogy BR iso filmeket is lehet vele nézni. Neked is inkább ezt tanácsolom."
1 jobb képminőség
2 többcodec támogatás
3 24p
4 bluray iso filmeket is játszikIgy már érted?
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
nightshadow
veterán
válasz Sharkes #16200 üzenetére
Tudtommal a Samsungok nem játszák le a DTS-t! Vagy ez nem igaz? A szomszédomé elég komoly, Samsung Le37b6 270.000 körül van és nem foglalkozik a dts-el
Azóta a Samsung megvette a DTS licencet, így a C és D sorozat már lejátssza a DTS-t. Az pedig tény, hogy a Samsungnak van a legjobb beépített lejátszója.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz Sharkes #16200 üzenetére
Egy ideig használtam Samu(D550 plazma) és Panasonic(42E30E) belső médialejátszóját is, és mondhatom hogy a Panasonic belső lejátszója meg se közelíti a Samuét. A külső HDD-men szereplő mkv-k 70%-át nem játszotta a Panasonic míg a Samué mind egy szálig. Nem kell a csapatok között válogatni
A samsungok meg lazán viszik a DTS-t, hülyeséget ne beszéljünk már.
Én mégis vettem külső playert mert még az olcsóbbak is bőven ütik a beépített lejátszó képminőségét és codek támogatását, a 24p-ről nem is beszélve. Az meg már csak hab a tortán hogy BR iso filmeket is lehet vele nézni. Neked is inkább ezt tanácsolom.
[ Szerkesztve ]
-
GeneraL_XTX
veterán
-
Dictator^
veterán
válasz Sharkes #16048 üzenetére
Szerintem így nem is kéne müködjön. Bár nem vagyok Én se teljesen biztos.
Ha minden igaz, a géptől küldenéd a jelet, közvetlen az erősitőre, az átvinné, de TV-n keresztül szerintem nem képes rá (bár ez csak az Én véleményem, elméletben még nem próbáltam ki).
A géped adatait nem töltötted ki, szóval általános kötés:
PC - Erősitő (optika-optika)
PC - TV (hdmi-hdmi) vagy akár (dvi-hdmi)És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Ren Hoek
veterán
válasz Sharkes #15898 üzenetére
Ha emlékezetem nem csal, az Ati kártyáknál valami bug volt a hanggal, másik lehetőség, hogy nem viszi át a hangot, mert nincs rajta hangchip. Az erősítőt is a hangkártyára kell kötni. Sajnos én is most úgy vagyok, hogy a 4 magos gépet ki kellett vigyem a TV-hez, mert az LG-k nem játszanak DTS-t... meg a pc-n nagyon jól be lehet állítani a 24hz-et, képminőséget stb.
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Smooth Motion képgenerálást hozott az új GeForce driver
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Külpolitika
- Diablo 3
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Óra topik
- További aktív témák...
- Apple AirPods Max (2024 - USB-C) - Új, csomagolásbontott, akár beszámítással
- PHILIPS 50PUS8349/12 Ambilight 4K HDR Smart TV
- PHILIPS 55PUS8349/12 Ambilight 4K HDR Smart TV
- SAMSUNG (QE75QN85D) 190CM NEO QLED SMART PRÉMIUM LED TV! ÉRTÉKCSÖKKENT !
- LG 65B29LA 165CM 4K SMART PRÉMIUM LED TV ! ÉRTÉKCSÖKKENT !
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest