- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Synology NAS
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Microsoft Excel topic
- Linux haladóknak
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- Windows 11
- ASUS routerek
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ariadne
őstag
válasz
qestion #2737 üzenetére
Szerintem - és mondom, ez az én véleményem - csak használt és csak tégla. Az újak minősége nagyon változó, és lutri, viszont van rá garancia, amit vagy teljesítenek vagy nem... A használtnál is lehetnek rejtett hibák, egyszerűen én jobban bízom a használtban. Mi eleve lepusztultat vettünk, ami egyrészt olcsó volt, másrészt így nem volt meglepetés, hogy vezetékektől kezdve mindent cserélni kell, eleve így számítottuk.
A paneleknek meg nincs valami jó piaca, nem is volt sosem, és speciel én idegenkedem tőlük, mert nem szeretnék több száz emberrel egy házban lakni, mert úgy rémálom lehet egy felújításról dönteni például.
De mondom, ezek az én meglátásaim csak, személyes vélemény.
ingatlan.com-on tudsz részletesen keresni, kerület meg pl. fűtési módra is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Gaming notebook topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Filmvilág
- Sorozatok
- E-roller topik
- További aktív témák...
- HP ProDesk 400 G5 SFF / i3-8300 - i5-8500 - i7-8700 / NVMe / USB 3.1 / több db / 27% áfás
- Tízmagos Dell Latitude 7430 prémium üzleti szériás laptop i7-1265U Iris Xe ProSupport Plus garancia
- Corsair VENGEANCE LPX 32GB (2x2x8GB) DDR4 3000MHz C15
- Hp Probook 640 G1 szép, újszerű állapotban eladó
- Hyperx Alloy 60 - Red Us
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus X670E-F R9 7950X 32GB DDR5 2TB SSD RTX 4080 16GB GDDR6X Asus ROG Strix GX601 1000W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest