Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Fujifilm X
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Projektor topic
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Vezetékes FÜLhallgatók
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
Szerintem meg most is sorbaállás lenne csaak mindenki a csodát várja hogy jön az armageddon és gombokért fog tudni lakást venni.
Ebbe a hibába én is beleestem a coviidnál, aztán pillanatok alatt elszálltak az árak a lehetőségekkel együtt.
Most is lehet arra játszani hogy esik még (szinte biztos hogy fog is) de amikor bármelyik kormányinfón bármit bejelenthetnek manapság akkor egy hirtelen jött ötlettel olyan döntés is születhet ami megint az ingatlaanár növekedésnek kedvez.
A másik hogy ugye minél olcsóbb annál több a vásárló...
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Pénztárcabarát áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i5-1145G7/32GB/256 SSD/FHD/IPS/Garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 88%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Intel Core i7 13700KF / Nvidia GeForce RTX 4080 / 32GB DDR5 RAM / 2TB SSD konfig eladó
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM Sports ( Canon )
Üzleti előfizetők hirdetései
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest