Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
trialboj #30113 üzenetére
Odaadod valakinek a kutyát, aki képes kezelni vagy ahol nem tud bántani más állatot, esetleg kutyaiskola. Én már szenvedtem el ilyen kutyatámadást, nem kívánom senkinek. Nyugodtan sétálok a beagle-ömmel, egyszercsak a gazdája mellől elsprintel a németjuhász-méretű kutyája a kapuból és egyenesen a kutyámnak esik. Én meg próbálom megóvni az életét, tartom mindkét kutyát, de végül az enyémet el kellett engednem, hogy ne érje el az idegen kutya. Szerencsére volt annyi esze, hogy befusson egy másik kertbe, ahol voltak emberek. Közben meg tartottam a vérebet a gazdájával. A mákom itt is az volt, hogy emberre nem támadt.
A grabancánál kell egyébként megfogni, le a földre és ráfekszel. Egyébként szerintem valóban nem lehet sok mindent kezdeni ilyen kutyával, túl sok maradt meg belőle a farkas-ösztönből.
Paprika-sprayt meg már akartam venni én is, az tűnik a legártalmatlanabb, de hatásos eszköznek.
[ Szerkesztve ]
-
bb0t
senior tag
válasz
trialboj #30113 üzenetére
Szerintem nem azon kellene dolgozni, hogy ne támadjon meg állatokat, mert azzal úgy gondolom nem nagyon lehet mit csinálni. De ha meglenne a kellő szigor, azaz hallgatna rád akkor ki sem menne, illetve ha ott vagy nem merne megtámadni senkit. Nem vagyok a verés híve, de ha veszélyt jelent másra, akkor lehet érdemes lenne megmutatni, hogy ki a főnök. A másik meg az, hogy legyél felkészülve, ha tudod, hogy ilyen a kutyád ne érjen váratlanul. Én is amúgy a sulit javaslom, mert ott kutyák között éles helyzetben tudják ledominálni, és neked is megtanítani hogyan kell.
freelanced
mi a fenét nyalhatott be?[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Milyen asztali médialejátszót?
- Hosszabb bemutatót kapott a Gothic Remake
- Szólánc.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch
- További aktív témák...