- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
-
IT café
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tcsaba007
tag
válasz
Speedcop14 #24459 üzenetére
Nálam ez a hiba csak az exocápában jön elő.
-
atubus
csendes tag
Sziasztok!
Továbbra sem sikerül életre kelteni az Hbo Go-t. A legfrissebb Libreelecen egy raspberry pi 3 b+-on. Inputstream bekapcsolva, beállítva, Netflix is fent van, beléptem telepített mindent,le is játszik mindent. Felrakom az HBO Go-t és beallitom amit kell,de így is csak hibát dob.
Mentettem róla log-ot.
Mellesleg a plexkodiconnect addon se működik nekem 18.1 kodival(17.6-al hibátlan),ez is benne van a logban.
Megköszönném ha valaki rá tudna nézni!
[link] -
cof
veterán
válasz
brazos #24474 üzenetére
Többen is írtuk, hogy működik miért szerver oldalon keresed a hibát, a múltkori anomália se volt normális, esetleg valamelyik addon-al összeveszik, vagy nem írható a meghajtó jogok híján stb. Akármi lehet, log nélkül nehéz lesz kibogózni, de biztos helyben kell keresned a hibát. Én semmit nem csináltam az addon-al pl. és mikor írtad, hogy nálad nincs, megnéztem, a végeredményt láthattad.
Helyedben újrahúznám az egész Kodi-t.
"Ezt pl. hogy magyarázod meg aky01, mert ezt az addont is te gyártottad!
Most miért nem működik?"Ez a számonkérés meg lol kategória, biztos sok pénzt fizettél aky-nak, hogy készítse el az addon-t...
-
brazos
senior tag
válasz
brazos #24472 üzenetére
Ráadásul létezik egy ilyen app is:
plugin.audio.onlinestream-1.0.0.zip
Ez is fenn van, illetve már csak volt.
Tegnap estig még lehetett rádiót hallgatni ezzel, ma már ez is, akárcsak a videos addon, a -nem tud csatlakozni az adatbázishoz- hibával száll el.
Ezt pl. hogy magyarázod meg aky01, mert ezt az addont is te gyártottad!
Most miért nem működik?
Mi változott meg tegnap óta, mert nálam a gépen semmi sem.
Ugyanígy érthetetlen hogy a video online.hu-s addon is miért száll el ugyanezzel a hibával.
A net jó, nem azzal van a gond, mert más minden működik, még nem magyar addonok is mennek, tehát a nethiba simán kizárható.
A szerverhiba már sanszosabb lenne, főleg, ha a annak címével lenne a gond, de az addont meg ugye nem lehet beállítani, mert miért is nem? - esetleg annak látom még az értelmét, hogy pl. most az M3 netről a nava-s oldalról megy, oda meg be kell jelentkezni, hogy elinduljon a weblapba épített lejátszón a rendes hivatalos adás, az addon mostani álapotában szerintem nem képes simán a nava-s oldalra bejelentkezni, és emiatt nem megy az M3 lejátszás sem. -
bestpixel
tag
A Kodin futó Médiaklikk app hibát jelez, nem játsza le az élő adásokat (a többi, azaz a videótár működik). Valaki meg tudná javítani?
(A hiba nagyon nagy valószínűséggel nem nálam van, eddig ugyanis minden hasonló jelenségnél az adott app volt a ludas. Megtettem minden lépést a probléma megoldására, de nem sikerült.)Előre is nagyon-nagyon-nagyon köszönöm!
-
brazos
senior tag
Köszi, de ez az addon ugyanaz, mint ami nekem is megvan, ez az 1.0-s verzió, ez kavart be nálam nemrég az M2 nél is.Meg úgy tűnik, hogy most is.
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="yes"?>
<addon id="repository.onlinestream" version="1.0" name="Online Stream Repository" provider-name="aky01"> -
brazos
senior tag
Azzal kezdtem, sőt az egészet, a felhasználói könyvtárat is töröltem már, majd újratelepítettem az 1.1.3-as addont, ugyanaz a hiba, az adatbázis fájl 0 byte méretű.
aky01.
Ennek a cuccnak nincsen újabb verziójú saját repository-ja? Mert régebben létezett egy 1.0 tároló, de a múltor is az kavart be az M2 nél ha emékszel még, most ebből kiindulva azt már nem tettem fel, csak a sima addon zip-et, nincs feltéve mellé a saját régi verziós tárolója, de így sem jó. -
brazos
senior tag
Kedves fórumtárs, ne az Android-os appal gyere elő, mert az az új M3-ra még nem is létezik, később fogják csak azt kiadni.
Én a már leírt verziószámú, repónkból is letölthető, 1.1.3-as addonról beszélek, ebben még mindig nincs benne az új M3 most néztem. Amit képet belinkeltél az egy régi Androidos app képe, nem a jelzett addoné.Egyébként ez a fentebb beírt faces link:
https://stream.nava.hu:443/m3_live_drm/_definst_/smil:m3_720p.smil/playlist.m3u8
már délelőt 10 óra után megjelent a netboard.hu m3 oldalán, jól tudtok másolni. -
SySERR
csendes tag
Az OnlineStream.live oldalra bekerült egy csomó TV.
Erről részletes infók itt: https://www.facebook.com/onlinestream.hu
Természetesen ugyanezeket listázza az OnlineStream addon is. Ha valaki tud további stabilan működő stream linkeket akkor a Facebook oldalunkon lehet elküldeni.
Már listában lévő TV-khez is jöhetnek további stream linkek, mellyel a TV csatorna rendelkezésre állását tudjuk növelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest