Új hozzászólás Aktív témák

  • vargalex

    Topikgazda

    válasz Aryes #19000 üzenetére

    A symlinkeket pontosan arra tudnád használni, ami a célod. Azaz most van a Transmission letöltési könyvtárban pl. egy Filmek mappád, amiben benne van Film1 könyvtár, amiben Film1.mkv és Film1.nfo file-ok. Ezeket töltötte ugye le a Transmission.

    Ettől a könyvtártól függetlenül létrehozhatsz egy másik könyvtárat, nevezzük Movies-nek, amiben létrehozod a Film1 könyvtárat, amiben csinálhatsz egy Film1.mkv symlink-et, ami a Transmission Filmek/Film1/Film1.mkv-ra mutat (ezzel tehát nem foglal plusz helyet), illetve létrehozol egy Film1.nfo file-t a neked (illetve Kodi-nak) megfelelő tartalommal. Ekkor természetesen samba-n nem a Transmission Filmek mappát kell kiajánlani, hanem az újonnan létrehozott Movies mappát. Így a Kodi már az eredeti mkv-t és egy saját nfo-t fog látni, a Transmission-t mégsem zavartad meg, tehát nyugodtan tud seed-elni.

    Próbáltam egyszerűen fogalmazni, remélem érthető.

    Egyébként routeren (is) nem ajánlott NTFS filerendszer használata, feleslegesen sok plusz terhelést ró az egyébként sem PC teljesítményű eszközre. Sokkal jobban járnál ext3/4 valamelyikével.

    Alex

Új hozzászólás Aktív témák