-
IT café
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levente1991
tag
Szia! Sajnos nem jártam sikerrel, az eredmény ugyanaz. Mellékelem a képeket, alulról vannak sorrendben. A 3. képen látható külső tároló a box belső tárhelye, ami csak 8 GB, ebből 3,5 használható fel, ezen nem tudnám a cuccokat tárolni. Hozzá van csatlakoztatva a hdd is, mégsem választható ki. Nincs több ötletem...
[ Szerkesztve ]
-
Levente1991
tag
válasz Levente1991 #19101 üzenetére
Időközben sikerült, de másodjára nem engedi szerkeszteni a hozzászólásomat. Köszönöm szépen mégegyszer!
-
rwn
csendes tag
Sziasztok!
Raspberry Pi3-on használok osmc-t (kodi). Régóta rendben működik minden. Most úgy egy hete az openload-os linkeket valamiért nem nyitja meg. Párosítás, matek rendben, a link beolvasása után mindegyikre azt írja, hogy "lejátszás sikertelen". Vidto, inda stb források elindulnak.
Valakinek van erre valami ötlete mi lehet a gond, esetleg hogyan lehetne megoldani?
üdv
rwn
-
castiels
addikt
Sziasztok!
Mytv addonnál be tudom állìtani hogy ha rámegyek egy csatoránra ne jöjjön fel az hogy hd vagy sd, hanem egyből hd ba indìtsa a műsort?
-
castiels
addikt
Közben sikerült beállítani, viszont a csatorna ikonokat hiába állìtom kissebre ugyanakkorák maradnak, erre ötlet?
-
zeon.hu
nagyúr
Üdv!
Feltettem mexel kolléga dual firmware-jét.
A gondom, hogy LE alatt a Kodi-t nem tudom összehozni a Yatse-val sehogy.
Ötlet esetleg, hogy mi lehet a gond?#?*@&!
-
tkomlosi
aktív tag
sziasztok,
HBO GO működik valakinek most? Vagy csak nálam van a gond? Hetek óta nem próbáltam, akkor még működött, most nem. Változott valami?
Köszi
-
Jony2420
tag
Sziasztok, ma reggel felébrettem, és mig a kávémat ittam, támadt egy ötletem, tehát a Kodi (xbmc)aplikáció, meg van tervezve Windows 32/64 bites op. rendszerekre de viszont lehet futatni androidos rendszereken, tehát a lényeg, akkor ha meg -e lehetne irni egy olyan kiegészitőt a Kodira egy olyan android emulátort, ( ami már létezik Windows/ linux /Mac rendszereken) amin keresztül lehetne futtatni a google play aplikációkat, pl.nemenjek meszire a HBOGO t,
mert amikor még nem volt, HBOGO aplikáció, nem volt kifejlesztve, akkor mást nemhalottam , csak azt hogy nemlehet, kodira mert valami DRM vagy micsoda , meg más akadályok..stb, és láss csodát mégis sikerült a Kodi 18 ra megtervezni...
szerintem, vannak nagyon jó program irók magyarországon is!!!, ,,nem kell rögtön leinteni, hogy na ez biztos , hogy nemlehet megcsinálni...,stb,de hangsulyozom, csak egy ötlet.[ Szerkesztve ]
-
aky01
tag
Sziasztok!
Van szerencsém bejelenteni egy új kiegészítő létrejöttét, mely a rajzfilmek.online oldal tartalmához biztosít a felhasználók számára hozzáférést.
Ezúton is hálás köszönet a webololdal fejlesztőinek az együttműködésért.
A rajzfilmek.online kiegészítő az MS repoból telepíthető. -
-
flamario
tag
Esetleg ma a délutáni M4 focistreameknél nem tudná valaki megszakérteni hogy miért nem mennek
az ITT NÉZHETŐ élőben M4sport addon online steamek:Az M4 Sport és az m4sport.hu élő közvetítései március 10-én, szombaton:
OTP Bank Liga, 22. forduló:
17.00: Vasas-Budapest Honvéd
17.00: Paksi FC-Puskás Akadémia
17.00: Ferencváros-Balmaz Kamilla Gyógyfürdő
17.00: Mezőkvesd Zsóry FC-Swietelsky Haladás -
morefire
tag
Elérhető az M4Sport 1.0.6 frissítés az MSRepoból.
Változás: élő közvetítések javítva.Donate: bit.ly/morefiredonate
-
zoltanz
nagyúr
Köszömöm remex tagnak és a Topikgazdáknak! Sikerült beállítani végre Kodi alatt a Youtube klienst. Most kezeli a profilomat: Kedvenceimet, előzményeket, valamint video ajánlásokat is ad. Jó ez a totyik.
-
Jony2420
tag
válasz lord.lakli #19121 üzenetére
hát a lényeg, ha meglehtne tervezni egy android emulátort kodira akkor nemkellene ujabnál ujjab kíegészitőt késziteni, mert valójában már nagyon sok kész androidos kiegészitő van a Google play-on amit futathatnánk kodin is , ha megvolna az ,,android emulátor,, kodin, mint pl. sorozat, film, hbogo, netflix stb ha androidon futatható a kodi, akkor a kodin, találtam egy videót, de valahogy nemértem ...[link]
-
zeon.hu
nagyúr
Eurosport-hoz létezik kiegészítő?
(Sajnos többek között azt is kivették nálunk a tv csatornák közül.)#?*@&!
-
feco88
tag
Sziasztok!
Van egy egy kis bajom a kodival.
a 16.1-es verzióig minden hibátlan volt, viszont frissítés óta a hang nem az igazi.
Laptopról HDMI-n keresztül megy a jel az erősítőbe és onnan a TV-re.Idáig amikor elindítottam egy filmet automatikusan váltotta a képet a film frekijére ill továbbította a hangot is az erősítőre és volt szuperül 5.1-em.
Most viszont hiába állítom be KODIba a hangtovábbítást vagy váltok a hang kimenetek között (eddig is a direct sound - hdmi...) bármelyik digitális kimenetre csak sztereóba jön a hang.
Gyári media player meg vlc-vel autómatikusan áll át az erő 5.1-re csak a kodival nem és ezis a frissítés óta.
próbáltam törölni ccleaner-el ki puculva a rendszert visszarakni de csak nincs hangom normális.Valaki találkozott már hasonlóval, tudtok segíteni?
-
-
Mr Dini
addikt
válasz Jony2420 #19141 üzenetére
Nem értelek. Akkor Neked nem Kodi, hanem Android kell. Vegyél azt. Ez egy teljesen más platform. Itt az egyetlen univerzális nyelv a Python2. Az Android egy operációs rendszer, míg a Kodi egy program. Amit szeretnél, az konkrétan kivitelezhetetlen (univerzálisan) és felesleges újraalkotás véleményem szerint.
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
-
Mike88
senior tag
válasz Jony2420 #19141 üzenetére
Androidon futtatott Kodi-nál ha jól emlékszem az alkalmazások menüpontban szerepelnek a telepített applikációk is (annak kvázi "parancsikonjai"), tehát Kodiban is tudsz böngészni az app-ok között s onnan futtatni (rég volt már, de így emlékszem). Ami a videóban szerepel (bluestacks) egy android emulátor windows alá. Fogalmam sincs, hogy az ebben futtatott Kodi-nak mennyire korlátoltak a képességei, ha csak erőforrás függvénye, akkor így megoldható az az őrült ötlet, amit te szeretnél, ehhez nem kell kodiban emulálni az androidot.
Mindenesetre igen! Neked egy androidos eszközre van szükséged, és azon telepítsd azokat a média app-okat, amiket szeretnél és futtasd onnan. Teljesen felesleges lenne ez, amire gondolsz, minek? Ha valaki az RTL most app-ot akarja használni, akkor azt futtatja android alól, ha pedig valaki Kodi-ból akarja elérni, az addon-t használ erre. Android is elérhető akár x86-ra is, de véleményem szerint az androidnak az ég egy adta világon semmi keresnivalója nincs a médialejátszás színterén. Egy médialejátszónak tökéletesen megfelel a Libreelec amihez az addon-okat fejlesztő magyar team is nagyban hozzájárult, hogy így legyen.
Ha kívánhatunk egyet, részemről inkább látnám szívesen azt, ha valaki a PVR részre is egy kicsit ráfeküdni egy egyedi skinnel, pl. az Aeon MQ6 skin PVR (live TV) képességeit felhasználva, de azt mégis kigyomlálva, egy annál lényegesen rendezettebb, átgondoltabb, letisztultabb, nem ennyire "dús" skinnel. -
yusukee
aktív tag
Sziasztok!
Raspberry Pi-n használok libreelec-es kodi-t. Kérdésem az lenne, hogy a filmek menüpontból hogy tudom eltüntetni a folyamatban lévő filmeket? Elég sok van már itt, mivel néha azokat is belerakja ami meg lett nézve, csak a credits lett kinyomva. Ha nem lehet kikapcsolni az is elég, ha be lehetne rakni a nemrég bekerült filmek alá. Kerestem a beállitásokban, de nem találtam róla semmit.
Köszi.
-
Jony2420
tag
sziasztok, megtudná valaki mondani, hogy mi a külömbség egy klaszikus és egy vpn router között, mert van nekem egy asus router azon is belehet állitani a vpn configurácíót, akkor a vpn routerek miért drágábbak mint a rendes ? mivel tudnak többet ? vagy eggyáltalán mire használják ?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest