-
IT café
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyrgyvrs
csendes tag
Sziasztok!
Dell 7010 laptop Opensuse disztron a VGA kimenetre rá van kötve egy 27' LG monitor, a desktopot megjeleníti 1920x1080-as felbontáson. Kodi teljes képernyőn 1600x900-as felbontásban jön be, nem tölti ki a teljes kijelzőt. Felbontást nem lehet nagyobbra váltani. Ablakos megjelentítésben az ablakot viszont ki lehet húzni a teljes képernyőre, csak zavar felül az ablakkeret. Meg lehetne oldani, hogy teljes képernyőt 1920x1080-as felbontásban nézhessem?[ Szerkesztve ]
-
-
darvinya
titán
Hogy kell időjárást beállítani?
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
myname07
csendes tag
Eloszor is Halas koszonet a fejlesztoknek a gyors javitasokert!
Az a tapasztalatom, hogy az elmult hetekben az Exosharkon egyetlen esetben sem volt talalat sem a movishark (filmezz) sem a movisharkcc oldlakrol, pedig a javitasok alapjan latszik, hogy a mogottes oldalak mennek es az egyedi kiegeszitokkel a linkek is elerhetok. Nektek jonnek talalatok ezekrol az oldalakrol? Lehet hogy a kereson is at kell allitani azokat a dolgokat, amiket az onallo pluginekben es akkor ujra talal majd linkeket az EXo is? -
morefire
tag
Elérhető az ExoShark 1.3.0 frissítés az MSRepoból és az ExoShark Repoból.
Változáslista(#19921) neo81
Ahogy privátban is írtam neked ez nem az ExoShark hibája. A link, amit el szerettél volna indítani, törölve lett a tárhelyről.[ Szerkesztve ]
Donate: bit.ly/morefiredonate
-
atyca
senior tag
-
djfantom
tag
Sziasztok.Egykis segítséget kérnék.Párnapja vettem egy amiko A4 vcombot.Amin gyárilag van kodi.Frlraktam apluginokat.De a movie shark-ben mikor filmet néznék csak az előzetest mutatja.A tübbi választási lehetőséget nem.Ilyenkor mit lehet tenni?
-
djfantom
tag
Márlátommia probléme.A gépenlevő kodin movieshark 2.0.8van az amiko a4-ben meg movieshark 2.0.6.
Honnantudomazújat leszedni?Merta gépenott frissűlt.Nekem a telepítőbencsaka 2.0.6-osvanmeg. -
-
dudikpal
senior tag
Feltettem manuálisan az msrepo206-ot, majd a 208 ms plugint, de mindkettő után ugyanaz a hiba: bejönnek a filmlisták, de egy film sem indul el. Semmi hibaüzenet, csak nem csinál semmit. A lista tetején nyomok egy play from here-t, akkor fel-felugrik egy ablak, hogy open stream, de azonnal el is tűnik, így végigmegy a linkeken, majd a végén failed open stream-et ír.
Próbáltam már frissíteni repoból, zipből is az addont, de ugyanaz a helyzet. Gyorsítótár-metaadat ürítés megvolt, trakt.tv ki-bekapcsolás is, a belépési infókkal ugye nem kell zsonglőrködni az új verzióban, mivel már nincs is benne...teljesen tanácstalan vagyok[ Szerkesztve ]
-
Levente1991
tag
Sziasztok!
Van egy olyan problémám a Kodiban lévő egyik sorozatomnál, hogy az évadzáró utolsó részt az atyaúristennek sem tudom felvenni a médiatárba a többi közé, holott ugyanabba a mappába tettem, ahova a korábbiakat is, amiket rendben sikerült felismerni. A fájlnév sem tér el a többitől, csak az epizódszám tekintetében. Már mindent megpróbáltam, töröltem a sorozatot a médiatárból, újra felvettem, a sorozat minden korábbi részét felveszi, kivéve a legutolsót. A Grey's Anatomy legújabb részéről van szó. Van valakinek valami ötlete?
-
Borisz76
veterán
válasz Levente1991 #19935 üzenetére
A scaper honnan szedi az infót?
Pl ha a TVDB-ről , akkor látogasd meg a weboldalt, keress rá.
Lehet az oldalon még nincs fent a legfrissebb , legutolsó rész leírása, epizód címe.Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
Kiskopika
senior tag
Masodszorra fordul elo velem, hogy egyik naprol masikra nem talal egy kiegeszito se tartalmat (covenant, covenanthu, exoshark) tegnap meg hibatlanul ment mind harom. Exoshark csak spanyolt talal, de abbol nem jatszik le semmit, a covanent pedig csak cdn forrast egy kiszolgalobol. Covenanthu tok halot. Valakinek hasonlo? Minden a legfrissebb, de egyel visszabb telepitve se megy semmi.
-
atyca
senior tag
Sziasztok!
Ránézne valaki a Bones S06E22 részére?
Sem az Exo,sem a MS,sem az MS.cc nem játszi le egyetlen szinkronos részt sem..
Nálam van a hiba?
Köszi előre is!Win11 Pro/64, MI TV Stick, Kodi 20.2 (többi az adatlapomon)
-
tag
sziasztok ! felraktam az rtl most addon-t de nézhetetlen , megy 1 percet , megakad 10 másodpercre , aztán gyorsítva elindul ,majd vissza áll a sebesség , megy rendesen pár percig , aztán amit leirtam megint kezdődik . Olyan mintha hálozati hiba lenne és pufferelne de belső szerverről fullhd mkv döccenés nélkül megy , tehát hálózat jó . Gondoltam rtl szervere szarakodik de közben mobilról szintén döccenés nélkül megy . Szóval a hiba nálam van . Esetleg valakinél nem volt hasonló már vagy csak engem szivat ?
-
Boxi88
őstag
Valaki rá tudna esetleg nézni, hogy EZT a sorozatot, miért nem tudja felismerni a Kodi 17.6-os?
A mappát felismerte, tehát van Borítókép a mappára plusz a neve is jó, de a benne található fájlokat már nem.
Így néz ki:-Tom és Jerry (1940) <- Ezt felismerte!
----Tom és Jerry s01e01 - Elbocsátás.avi <- Ezeket már nem...
----Tom és Jerry s01e02 - Éjszakai falatozás.avi <- Ezeket már nem...
----...+ Még egy érdekesség:
Mindegyik neve előtt egy kocka látható, de a "Tom és Jerry (1940)" mappa előtt egy pipa van! Ez azóta így van, hogy lekerestettem, a Kodi váltotta át, én semmilyen állítást illetve lejátszást nem végeztem...
Előre is köszi a helpet!
-
zoltan6
őstag
válasz Boxi88 #19946 üzenetére
Nekem is vannak anomáliák sorozatokkal,pld. family guy-t csakis kizárólag a 8-as évadig hajlandó megtalálni,mappaszerkezetek jók,mégsem jövök rá a titok nyitjára,scrapernek tmdb van beállítva,gondolom az ugyanaz mint a themoviedatebase.com.ott fenn van az összes rész,ráadásul magyarul.Nekem is hu-ra van állítva a beállításoknál mégis csak angolul rakja oda és csak az első 8 évadot hajlandó megtalálni.
Ezek az exoshark,meg társai honnét szedik a sorozatinfókat? mert azok olyan jól normálisan megtalálják. -
Boxi88
őstag
Tudom, hogy általában mit jelentenek, de itt szó sincs róla, hogy akár egy részt is megnéztem volna... amint leellenőrzi a tmdb-ről egyből átvált pipára! És nem néztem meg egy részt sem!
zoltan6
Minden más úgy működik, ahogy megteremtették, csak ez az egy nem jó, csak azt nem tudom miért?!
[ Szerkesztve ]
-
divan
őstag
Próbáljátok meg a nyelvet átváltani. Nekem is alapértelmezetten hu-ra volt állítva, voltak nálam is x-aktás dolgok. Amelyiknél nem működött rendesen ott átváltottam angolra a nyelvet, és általában megjavult. De volt ahol átváltottam XEM scraperre, és attól javult meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest