Aktív témák
-
bacsis
Közösségépítő
Piros pontot szeretnék kérni madmaxxx kollégának az XFX 7950 GX2 VGA kártyáért korrekt eladó csak ajánlani tudom
-
bacsis
Közösségépítő
szeretnék piros pöttyöt kérni Poo fórumtásunknak a memória biznicért
-
bacsis
Közösségépítő
szeretnék én is kérni egy pirosat zsozsi33 fórumtársnak az átalakítóért köszönet
-
bacsis
Közösségépítő
szeretnék lökni egy pirös pöttyöset baluka26 fórum arcnak, mer korrekt volt, meg minden és eztet bizniceltük el
Köszönöm szépen -
bacsis
Közösségépítő
Szeretnék ismét piros pöttyöt igényelni, ezúttal Kozma Janos nevű fórumtársnak, mert vásárolt tőlem egy egy procit innen
Köszönöm szépen az üzletet -
bacsis
Közösségépítő
Szeretnék Piros pöttyöt kérni macko20
fórumtársunknak ezért az üzletért Köszönöm mégegyszer -
bacsis
Közösségépítő
Szeretnék Piros pöttyöt kérni pepegarage fúrumtársunknak, mert innen vásárolt tőlem egy procit.
Köszönöm mégegyszer az üzletet[ Szerkesztve ]
-
bacsis
Közösségépítő
Szeretnék egy piros pöttyöt kérni r.o.b.e.r.t. fórumtársunknak mert vásároltam tőle innen 2 procit!
Korrekt eladó!
Köszönöm az üzletet még egyszer -
bacsis
Közösségépítő
Ismét piros pöttyért folyamodnék, ezúttal polo493 fórumtársunknak igényelnék mert ezt vásároltam tőle! az üzlet rendbe lezajlott, előre elutaltam a pénzt ő pedig küldte a terméket
-
bacsis
Közösségépítő
Egy PIROSAT dobjanak a kedves illetékesek theartofdota-nak ezért az üzletért nagyon korrekt Hardveraprós, tehát csak bátran
-
bacsis
Közösségépítő
szeretnék piros pöttyöt kérni jcsinku fórumtársnak ezért az üzletért
Köszi még egyszer a kártyát
Aktív témák
- Annak, aki NAGYban gondolkodik: Jonsbo N3 ház (8+1 lemez), NAS alaplap Intel 8505 processzorral
- GAMER PC: Új i5-10400F/11400F -RTX 3080 GDDR6X -512GB-4TB NVMe SSD -Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó ASUS ROG Strix G15 (G513RW-HQ035) - Erős hardver, hibátlan állapot, MacBook váltás miatt!
- Új Sony Alpha 7 IV BONTATLAN GARANCIÁS
- Új Sony Alpha 7 IV + FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS objektív BONTATLAN GARANCIÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest