Hirdetés
Aktív témák
-
pro70
senior tag
Ement kishaveromnak adnék egy tényleg óriási pirospontot!!!! Ezt bizniszeltük!
Ezt még muszáj...
Előre utalt a kissrác, de nem is ez a lényeg....Nem kérdezett semmit, elolvasta a hirdetést, kért egy számlaszámot és 2 napig nem is hallottam róla semmit...na mondom akkor ennyi volt..Lényeg, azt se tudta ki vagyok, mi vagyok + a telóról se semmit, telefonon se beszéltünk ma reggelig (felhívtam megkapta- e) Nagyon naív és ha így folytatja nagyon csúnyán be fogják itt (vagy esetleg máshol) húzni
Szerencséje hogy belém botlott, nem másba
Ezúton üzenem hogy soha többet NE csinálj ilyet!!!
-
pro70
senior tag
Hatalmas pirosat neki Krisztian101 ...Ezt vettem....pontosabban nem azt, mert hirdetésben Fat szerepelt, ez pedig egy 2004-es Slim
Szóval maximálisan elégedettek vagyunk a fiammal
-
pro70
senior tag
Pirosat neki!
Nick: izebizeeee Ez meg itt az üzletünk
-
pro70
senior tag
Pirosat neki de azonnal!!!
Nick: meni.peter.........Biznisz!
-
pro70
senior tag
maxrad1580 haveromnak küldöm viszont a pirosat ezér-e
Előreutalt amiről tudjuk hogy életveszélyes és tilos...
...de mondjuk ezt is meg tudom érteni mivel rólam volt szó...
-
pro70
senior tag
Akárhova lapozol az oldalon, láthatod hogy óvakodj és ne utalj, de ez a naív ember anélkül hogy beszéltünk volna egy szót is, utalalta a lekvárt sőt még többet is mint ami járt volna! Igazsághoz tartozik, ahogy írtam kitől van a kártya, azt írta mehet a biznisz, mert már vásárolt tőle! Illesse hát bazi
armor72 homlokát, ezért a bizniszért, de mivel különösen ajánlom mindenkinek a vele való bizniszelést, hát küldenék neki egy kisebb
-ot is!
u.i.: akitől pedig az előző karit vette és talán velem is miatta bizniszelt, az má megin borsi, de ő nem kap most semmit
-
pro70
senior tag
borsi-nak küldeném már megint a
-ot, ezért + ezt bizniszeltük ill. 4 giga hyperX ramot is kiharcoltam Tőle
. Link nincs, mert a gépéből szereztem meg, ideje se volt hirdetni, gyorsan ráugrottam
Ha mindig lenne mindene, nem is bizniszelnék itt nagyon mással, maximálisan meg vagyok elégedve
Csak ajánlani tudom!!!!
-
pro70
senior tag
borsi haveromnak küldöm a beígért
-ját
, a sajnos már a linkből eltűnt Giga GTX275-ösért
u.i.: ugye hogy jobban láttál hazafelé?
Aktív témák
- AKCIÓ Strix G614JVR/16.0"(2560x1600) 240 Hz/i9-14900HX/1TB SSD/16GB/4060 8GB/Wi11/Garanciális még
- Gigabyte GA-H87M-HD3 rev: 1.0 LGA 1150 alaplap
- ACER SWIFT 5 970 gramm,Érintős FullHD IPS,core i5 (8X3,4Ghz)Vil.bill,16GB RAM,256-512GB SSD,jó akku
- HP játékra is,corei5 7200u,R5 2GB videokártya,8-16GB RAM,120GB-1TB SSD,jó állapot
- Sapphire Radeon HD 5670 1GB GDDR5 PCI-E VGA
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép játékra! I7 13700K / RTX 3090 / 32GB DDR4
- 12 részletre elérhető Acer Predator Helios 18
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest