Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Libretom
aktív tag
válasz freelanced #8041 üzenetére
A Sony nagyon jó funkciókkal rendelkezik, lehet vele kézzel, érintő ceruzával jegyzetelni, rajzolni, szöveget aláhúzni, és nagyon gyors. Írni is tud magyar ékezetes betűkkel, pont úgy mint egy okostelefon, vagy pl. simán áttördeli, képernyőre igazítja a pdf-et, ami így nagyítható, tehát olvashatóbb. Ugyanakkor a kijelzője (bár az is a jobb fajta "pearl" rendszerű, mint a Kindle-é) nyomába sem ér a Kindle-ének. Kisebb kontraszt, gyengébb színmélység, ami az apróbb betűknél hiányzik. Én Kindle párti vagyok, mert szerintem az a döntő, hogy mi kellemesebb a szemnek... Sima olvasáshoz ez a tuti!!
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Garanciális M1, Apple iPad Pro 12,9 huvelykes (2021-es, 5. generációs) Wi-Fi + Cellular, 256 GB.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest