Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
ddekany
Én általánosságban beszéltem a Windows update-ről, mert ugye az elmúlt években sikerült olyan frissítéseket kidniuk, hogy kék halál lett, vagy törlődtek adatok a winyóról stb. Amúgy amiket leírtam annak egy részével a külsős frissítésbeli problémákat is meg lehet úszni, vagy könnyen vissza lehet állni.
BlackJack21
Ha bitlockereztek, akkor az ilyen. De amúgy a bitlockerek recovery keye nálunk volt hogy látszólag random is bekérte egy induláskor, mintha változott volna valamilyen hardver vagy más. Úgyhogy a gyári MS-es bitlocker megoldás nem egy atombiztos, kényelmes megoldás. Ezzel sajnos együtt kell élni. De...
Ha az IT-sek 1500 fős cégnél mindenkire kiengednek azonnal egy frissítést, akkor meg is érdemlik. Alap dolog ekkora cégnél főleg, hogy a Microsoft Update-eket akár egy WSUS szerverrel menedzselni kell, és nem hagyni, hogy a Windows maga döntse el, hogy mikor frissül, és akkor nincs olyan, hogy esélytelen a kikerülés.
Új hozzászólás Aktív témák
it A CrowdStrike-katasztrófa, vagyis a globális leállások után a Microsoft úgy döntött, szeptemberben kiberbiztonsági csúcstalálkozót tart.
- PR-Telecom
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- One mobilszolgáltatások
- Tőzsde és gazdaság
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Futás, futópályák
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- BONTATLAN Samsung Galaxy A32 5G 4/64GB FÜGGETLEN - FIX ÁR
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- HP EliteDesk 800 G1 USDT i5-4590s 8gb ram 120gb ssd wifi gigabit minigép eladó olcsón
- Iphone 14 ProMax Space Black 128GB Garanciás
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest