- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
ddekany
Én általánosságban beszéltem a Windows update-ről, mert ugye az elmúlt években sikerült olyan frissítéseket kidniuk, hogy kék halál lett, vagy törlődtek adatok a winyóról stb. Amúgy amiket leírtam annak egy részével a külsős frissítésbeli problémákat is meg lehet úszni, vagy könnyen vissza lehet állni.
BlackJack21
Ha bitlockereztek, akkor az ilyen. De amúgy a bitlockerek recovery keye nálunk volt hogy látszólag random is bekérte egy induláskor, mintha változott volna valamilyen hardver vagy más. Úgyhogy a gyári MS-es bitlocker megoldás nem egy atombiztos, kényelmes megoldás. Ezzel sajnos együtt kell élni. De...
Ha az IT-sek 1500 fős cégnél mindenkire kiengednek azonnal egy frissítést, akkor meg is érdemlik. Alap dolog ekkora cégnél főleg, hogy a Microsoft Update-eket akár egy WSUS szerverrel menedzselni kell, és nem hagyni, hogy a Windows maga döntse el, hogy mikor frissül, és akkor nincs olyan, hogy esélytelen a kikerülés.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM