- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
-
IT café
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Forrest Gump #81213 üzenetére
Nekem a legnagyobb pontyom kb 15 kilós , azért kb mert elengedtem és nem lett mérve csak saccoltam az éjszakában, inkább több volt mint kevesebb szerintem, de lehet, hogy csak 14 lenne , de úgy érzem.
Keresztbe átérte a csónakot nagy nyurga testű tükörponty volt. Az alkoholista volt mert 2 szem pálinkába áztatott tigrismogyorót vett fel hungarocellel kikönnyítve.
Amikor még sokat pontyoztam általában úgy horgásztam meleg víznél nyáron kora ősszel este mentem , etetés csak szemes áztatott vagy főtt kukoricával , és mindenféle dara nélkül rádobtam pici ólom csúszón és szelepgumi ütköző pontyozó horog. Horgon kukorica. Csak olyan távra a parttól ameddig el tudtam kézzel dobni. 10 méterre max. Vagy világítópatronos úszóval de azt kevesebbszer csináltam egész éjszakás pecákon mert a szemem kisült a patron nézésétől éjfél után már.
Sokat pecáztam így és elég szépen lehetett így fogdosni pontyot amurt. Az etetés az 2-3 maroknyi volt csak és ha kapás volt akkor szórtam megint 1-2 maroknyit. De etetve volt a hely akkor 1-2 kiló szemeskukorica bement amikor nem pecáztam csak etettem. Ott bojlit nem nagyon lehetett akkoriban használni annyi törpe volt, hogy nincs az a keménységű bojlit nem rágott volna folyamatosan.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Tőzsde és gazdaság
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A világ legrosszabbul őrzött titka lett az új Ryzen Threadripper sorozat
- World of Tanks - MMO
- ZIDOO médialejátszók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- További aktív témák...
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Ülőgarnitúra 3-2
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest