-
IT café
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
userZ
aktív tag
válasz
ngabor2 #7764 üzenetére
Nekem is kalandos pecám volt hétvégén. Egy komplett szereléket beszakítottam (egy hal behúzta bent valami akdóba) 40 méter zsinórral, amit másnap kifogtam egy másik pecámmal, persze már hal nélkül.
Majdnem eltörtem a rod-podomat, épp jöttem ki a vízből egy ponttyal, amikor megcsúsztam és ráestem a rodpodra... Vízbe ejtettem az egyik elektromos kapásjelzőmet, ami megnémult teljesen utána és állandóan világított...nap végére már adott ki hangot magából, gondolom ahogy száradt kifele, úgy tért magához, de még megfázott veréb hangja van (barátnőm szerint), ezenkívül ismét a vízből gyalogoltam kifele egy megszákolt ponttyal, amikor ismét megcsúsztam, dobtam egy oldalast, és eltört az úszós botom spicce. A barátnőm legalább jókat nevetett, én kevésbé...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Háztartási gépek
- RAM topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Netatmo beltéri egység hibátlan müködéssel és állapotban.
- 2db Wolfcraft Mini egykezes szorító szép állapotban eladó
- Dübel doboz Redbox Duopower csavarral hibátlan állapotban eladó
- 15 flakon MTN festék, alapozó, lakk + Ajándék 4db MTN szórófejjel
- Jura J95 ONE TOUCH TFT CARBON,limitált kiadás mint az új,saját használatból,1/4-ed ÁRON
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest