- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
-
IT café
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
fifi_addict #3034 üzenetére
Hát akkor ha kezdő tegye fel a legkeményebb spiccet, nem írom alá azt amit mondasz mert a tescos bot még így is előbb eltörhet, ez egyszerűen hülyeség.
Szerintem neked igazán még életedbe nem volt a kezedben normális bot és ezért beszélsz így, könyörgöm menj el legalább a horgászboltba és nézd meg.
Amúgy nem írom alá azt sem hogy 20ezer fölött nem érdemes botot venni, persze, fenekezőnél, telescoposnál igazán nem számít, meg a Shimano beastmaster is tud 20alatt egy tényleg elsőrangú minőséget. De mi a helyzet a match kategóriában?
Szerintem ott a király botok 30-40között vannak, ismétlem önnmagam, menjetek el a horgászboltba, fogjatok meg egy Korumot, meg egy Aliviot.Szerintem senki nem mondana ilyet hogy hülyeség 20fölötti pénzt áldozni egy botra. De foghattok akár Waltert is, meg nem tudom, low szegmenst annyira nem ismerem.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest