-
IT café
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
joe979
aktív tag
Én nagyon örülök hogy sikeresen fejlődnek, az elmúlt kb 1,5 évben nagyon sok energiát , pénzt, helyet és készletet öltek bele , ezt végig követtem a facebook oldalukon amin végig mentek. Nekem van a Colmictól , egy 99-es évjáratból egy akkori áron egy baromi drága, verseny matchbotom. Imádom szeretem , a blank hibátlan , a gyűrűzés vagy 3 helyen kicsit megviselt, de nem válnék meg tőle !!! Talán 2 éve nem pecáztam vele, de az évek alatt , meg a rengeteg hal miatt, nagyon hozzám nőtt ! Ha nem lennék Shimi buzzancs, akkor ezt a márkát választanám. Számomra ezért is nagy öröm, mert újra van az országban, több mint 10 év után egy folyamatosan szűkölő piacon. A verseny csapatban pedig ott van : Nagy Benedek, és most már Novák Jani is .....
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Yettel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Jura J95 ONE TOUCH TFT CARBON,limitált kiadás mint az új,saját használatból,1/4-ed ÁRON
- Simítózáras tasakok 6 féle méretben
- 125 db-os precíziós szerszámkészlet elektronikai és finommechanikai munkákhoz
- Laotie ES18 Lite dupla motoros elektromos roller 2x1200W
- Gorenje RK14EPS4 Alulfagyasztós kombinált hűtőszekrény
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest