- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux - haladóknak
- DIGI internet
- Proxmox VE
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Microsoft Excel topic
- Crypto Trade
- Súlyos adatvédelmi botrányba kerülhet a ChatGPT az EU-ban
-
IT café
Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Precorus #1325 üzenetére
Nagyon csípem JO-t, de még erről a videóról lemaradtam. Megnézem majd.
Nem feltétlen rossz a Lidl alapanyag, mondjuk fogalmam sincs hogy az-e mert azért steaket inkább hentestől, azt is megválogatva.
A denver valahogy így néz ki ideális esetben:
Ha fél centinél vastagabb a zsír hártya a szélén, azt érdemes levágni.
A 140 fok nem feltétlen alacsony, csak azzal nehéz belőni a medium és medium rare 60-65 fokos maghőt, inkább lesz belőle medium vagy inkább medium well ahogy a tiéd.
Vaslap vagy öntöttvas serpenyő a jó megoldás, az ugye tartja a hőt és egyenletes, grillrács nem gondolom hogy steaknek való.
Ha azon sütötted és ilyen lett, nem is rossz munka.
Egyébként ha neked ízlett, már jó hiszen te eszed.
Felénk az Angus denver a legjobb helyen 4400, a hanger 2900. Nekem kéthetente belefér, de persze mindenki saját szája és pénztárcája szerint választ.Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D