Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Precorus #1325 üzenetére

    Nagyon csípem JO-t, de még erről a videóról lemaradtam. Megnézem majd. :R
    Nem feltétlen rossz a Lidl alapanyag, mondjuk fogalmam sincs hogy az-e mert azért steaket inkább hentestől, azt is megválogatva.
    A denver valahogy így néz ki ideális esetben:
    Ha fél centinél vastagabb a zsír hártya a szélén, azt érdemes levágni.
    A 140 fok nem feltétlen alacsony, csak azzal nehéz belőni a medium és medium rare 60-65 fokos maghőt, inkább lesz belőle medium vagy inkább medium well ahogy a tiéd.
    Vaslap vagy öntöttvas serpenyő a jó megoldás, az ugye tartja a hőt és egyenletes, grillrács nem gondolom hogy steaknek való.
    Ha azon sütötted és ilyen lett, nem is rossz munka. :K
    Egyébként ha neked ízlett, már jó hiszen te eszed. ;)
    Felénk az Angus denver a legjobb helyen 4400, a hanger 2900. Nekem kéthetente belefér, de persze mindenki saját szája és pénztárcája szerint választ. :R

    Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

Új hozzászólás Aktív témák