-
IT café
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
senki11
aktív tag
Fixi hajtókart tudna valaki ajánlani? Olcsó és megbízható kellene. Suntour fixi van kiszemelve, vagy valami altrix hajtás.
-
senki11
aktív tag
Üdv! Tudnátok ajánlani egy megbízható, tartós (nem túl drága
) fixi hajtókart.? Sturmey volt tervben, de nem olvastam jókat róla.
-
senki11
aktív tag
Üdv! Tegnap volt egy kérdésem megbízható fixi agy ügyében. Köszönöm a hozzászólásokat és a tippeket! Azt hiszem acor flip-flop -ot fogok beszerezni. Azt hiszem hajtómű is fog kelleni. A régi leharcolt ugyanis semmiképp nem maradhat. Jól jönne 1-2 tipp ezzel kapcsolatban is. Egy külföldi fórumon a sram-okat nagyon ajánlották egymásnak a fixisek, de egy kicsit borsos kategória. Amiket linkelgettek azok úgy 180-200 dolcsi fölött mozogtak. Nem szeretnék selejtet venni, de azért az ár is szempont
. Szóval akinek van ötlete, tapasztalata, hogy mit érdemes venni az ne fogja vissza magát!
És ha már itt tartunk, valami fék is kellene előre.Tektroban gondolkodom, de ez sincs kőbe vésve. A segítséget előre is nagyon köszi!
-
senki11
aktív tag
válasz
---Lasali--- #21757 üzenetére
Igen tudom, de nincs vele tapasztalatom. Mármint a márkával igen, de flip-flop agyat még nem próbáltam a novatectől.
-
senki11
aktív tag
Üdv! Tudnátok ajánlani valami megbízható flip-flop hátsó agyat. Fentebb már írtam, hogy fixi építésén agyalok. Ahhoz kellene valami. Nem lesz vele durvulás, csak sima használat egy első fék társaságában. Régen volt egy kis dirt-street az életemben. Akkor novatec-et használtam nagy megelégedéssel, de a fixi egy picit más kategória. Remélem vannak itt tapasztaltabbak akik tudnak ötleteket adni. Sturmey Archer, Miche ... mi lenne a legidőtállóbb választás? Előre is köszi minden infót!
-
senki11
aktív tag
Üdv! Szeretnék összedobni egy fixi-t. Ezt a kerékszettet néztem ki. No Logo felnik. Van esetleg valakinek tapasztalata vele? Azt hiszem az ár elég barátságos. Gondolkodom, hogy vegyem-e vagy sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest