Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    Az a helyzet, hogy még mindig nem találtam megfelelő pedált, értem ezalatt hogy ki tudom fizetni, és legalább olyan jó és széles mint ami volt. kínai boltból többet nem érdekel ilyesmi, a városban található boltok, pedig 80%ban spéci pedált árulnak 15%ban gagyit, és van egy vékony réteg a platform pedálokkal, amit nem tudok megfizetni, és nem is szeretnék... miért kerül 20k ba egy pont ugyan ilyen, fene sem érti.

    A lényeg, hogy találtam egy olyat ami jó árban van, viszont nincs kékben, ami a bringa színe lenne.

    Úgyhogy arra jutottam, mi lenne ha megpróbálnám ötvözni a neon zöldet a kék és szürke színekkel. (megjegyzem a kék helyett eleve jobb választás lett volna egy élén szín ehhez a suta szürke árnyalathoz)

    Mivel postával kell megrendelnem, nem tudom odapróbálni a bringára hogy jól mutatna-e, késztettem hát pár képet amin megpróbáltam átszínezni a meglévő pedált, és úgy gondoltam, hogy ne legyen túl egyedül, esetleg kicserélném a váltó bowdent is zöldre.

    [kép]

    [kép]

    A kérdés tehát az, hogy ez így egy jó színkombó lehet, vagy eléggé szedett-vetett designt ad neki? Tudom hogy nekem kellene csak tetsszen, viszont fejben sokkal jobbnak találtam, és a bringát nyár végén tuti eladnám, szóval nem szeretném megnehezíteni a dolgom, egy olyan módosítással, ami csak és kizárólag szerintem néz ki elfogadhatóan.

    köszönöm

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák