Új hozzászólás Aktív témák

  • raczger

    őstag

    Tanácsot kérnék néhányotoktól, akiknek van hosszabb távú tapasztalatuk 26" és 29" montival.

    Jelenlegi bringám már 7 éve van meg ([link]), egy ideje érik mellé egy edző bringa, plusz erre is rá kellene költeni (csak a szokásos felújítás), viszont jobban átgondolva, csak minimálisan lenne több pénz, hogyha a jelenlegit nevezném ki a téli edzőbringának és vennék egy új/alig használt bringát. (A plafon 300k lenne.)

    Jelenleg két dilemmám van, első az, hogy alu váz vs karbon váz, illetve 26 vs 29. Sajnos rendes tapasztalatom se 29-es, se karbon vázas bringáról sincs (próbáltam már, de egy edzést se nyomtam le végig ilyennel, így nem túl releváns ez a tapasztalat).
    Ma fel is raktak, egy elsőre jónak tűnőt ([link]), csak ez ugye 26-os, viszont úgy vagyok vele, hogy szívesen kipróbálnék most 29-eset, legtöbb bringás ismerős, akik váltottak, azt mondják, hogy érdemes volt 29-re váltani.

    Igazából a megadott keretből, csak nagyon akciós új bringa vagy használt férne bele, a megfelelő felszereltséggel (xt felszereltség, értelmes 100mm-es teló, igazából minden szinten továbblépés legyen a jelenlegivel szemben). Ti mit vennétek a helyemben?

    Évi ~5k km-t tekerek, főleg hegyen, terepen, néha versenyekre is járok, de csak hobbi szinten.

    www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4

Új hozzászólás Aktív témák