-
IT café
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Megnézem én is, mi van még a fiók aljában, bár ezeket a biciklihez kapott szetteket, vagy amiket már 'kinőttem', szerintem már mind elosztogattam a családon belül, ami meg maradt, annak nem sok értlme van. Nuggett pl van még itthon vagy kettő, de olyan minimális az akkuideje, hogy semmire nem jó, kb minden ride után tölteni kéne, meg van pár szilikonos gumigyűrűbe épített decás villogó, azokat is mindig csak odébb pakolom, pedig egyszerűen csak ki kéne dobni.
Sárvédőm is van egy szett (talán SKS?), szintén MTB-hez vettem, egyszer nekiálltam felszerelni, de bénán is nézett ki, meg bonyolult is volt a művelet, meg nem is akart összeállni, szóval azóta is csak porosodik. De mennyi ilyesmit vettem teljesen fölöslegesen, atyaég...
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Windows 11
- Magisk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Formula-1
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest