Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz Muton #15403 üzenetére

    Tökéletesen igazad van, ezzel én is egyetértek, bár jó néhány szolgáltatás valóban drágább mint nálunk, de mint említettem a kb 5-6 szoros fizetésből az sem egy érvágás.
    És láthatjuk működik ott is a gazdaság, úgy, hogy mellette az emberek jól is élnek. Itt is működhetne, csak már olyan mélyre süllyesztették, hogy nem is biztos, hogy ebből valaha lesz kiút. Meg aztán papolhatnak itt a hírekben akármit, a tények azok, hogy a jelenlegi fiatal generáció nagy hányada itt hagyja az Országot. Ennek meg később jóvátehetetlen következményei lehetnek. Amikor majd kiöregszik a mostani még dolgozó réteg és nyugdíjasak lesznek, nem lesz elég utánpótlás aki dolgozik és eltartja az Országot. Ez komoly gond lehet egy 15-20 év múlva. Az is lehet hamarabb.

    Deicide: Persze vannak mély szegénységben élők is elég sokan, ahol valóban nem az a kérdés, hogy milyen bringa, pláne autó, hanem, hogy lesz e kaja vagy nem.
    De azért még így is sokan megveszik a 100 ezres telefonokat, meg lehet nézni hány ember rohangál új ájfónnal. Minden második kispics@ kezében az van.

    Szerintem akkor már egy jobb bringára is el lehet költeni azt a pénzt, sokan vannak akik ezzel jönnek, hogy ez így drága meg úgy, közben meg elveri másra ugyan azt a pénzt.

Új hozzászólás Aktív témák