Legfrissebb anyagok
IT café témák
- Bitcoin topic
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- Microsoft Edge
- Asustor NAS
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Pisti_zzZZ #5 üzenetére
Ha nincs rajta szöveg, akkor teljesen jó lesz. Ha van szöveg is, akkor lehet gáz, de szerintem még bőven bele fog férni a nagyon jó kategóriába. Nemrég nyomtattam egy tablóképet, ami 72 dpi-s volt A/4-es méretben. Na ebből akartak egy 160x120-as tablót
Szerencsére szöveg nem volt, csak valami absztrakt ábra. Feltettem a méretét eredetibe, a felbontását 100 dpi-re, és nyomtam neki egy durva radial blur-t. Én láttam a hibákat, de amegrendelő tökéletesnek látta...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest