Új hozzászólás Aktív témák

  • soldier2

    őstag

    válasz Nibiru #79019 üzenetére

    " amiről nyilvánvalóan több információ van a fejében mint bármelyikőnknek" aranyos vagy, de erre azért ne fogadj nagyobb összegben.

    U.i. Nem az illető vitatkozott, hanem egy hozzád hasonlóan lelkes desztvízfogyasztó és az ő eme tanulmányra becsült érvelése nem állt meg (már ha nem te voltál más néven). Őt akkor kevésbé zavarta, hogy a "kutatás" nem nyílvános, simán felajánlotta, hogy elküldi emailben -amire sajnos akkor nem tartottam igényt, amit azóta is bánok ahányszor a téma előkerül ;] (részemről csak feltételezés, hogy ugyanaz a "kutatómunka" mindkét esetben, mert ez a két éves komoly munka amivel embereket hülyítenek egyesek természetesen nem nyílvános.
    A metaanalízis egyébként is alkalmatlan önmagában bárminek a bizonyítására, nem beszélve arról, hogy a megfelelő előkészítéssel akár azt is be lehet bizonyítani vele, hogy a föld lapos, vagy hogy a kanyaró elleni védőoltás baromság, vagy épp igyunk desztillált vizet stb

    Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!

Új hozzászólás Aktív témák