Új hozzászólás Aktív témák

  • killerjohn

    addikt

    válasz Surda- #38711 üzenetére

    Idehaza még mindig nem fogja fel a szolgáltató piac, hogy beismerni a hibát, és bocsánatot kérni pozitív dolog. Ellenben letagadni, a vevőt hülyének nézni csuklóból jön.

    Nem akarok proli amerika-hívőt játszani, de egy hétig voltam USA-ban, és minden egyes boltban a bejáratnál "helló hogy vagy?", "segíthetek valamiben?", "minden ok?" a megszólítás. Amikor látják hogy épp nem veszek semmit, odajönnek, megkérdezik mit kerestem, és ha visszajönnék, akkor keressem "Jenny"-t.

    Boss boltban néztem zakót, faszi egy órát égetett el rám, erre nem vettem semmit se. Visszamentem 4 óra múlva, keresem a kinézett zakót, erre nincs már meg. Majd' agyvérzést kapok, erre megjelenik az emberem, mosolyog, kiveszi a szekrényből a zakómat, merthogy nem szerette volna, hogy elvigyék előlem - ha esetleg visszajövök (egy szóval se mondtam neki, hogy lehet hogy visszajövök). Aztán hozott egy literes pohárban jéghideg vizet, amíg mégegyszer felpróbálom és fizetek, mert látta hogy melegem van. Majdnem leültem a földre... Itthon meg? HÜLYE VAAAAGY VAZEEEE hát nem érted hogy nem érted hogy hülye vagy?? Agyam eldobom...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák