Új hozzászólás Aktív témák

  • weinmaker

    őstag

    válasz Parci #3310 üzenetére

    Teljesen igazad van, mert egy-egy kávéital esetén is nagyon hosszú bejegyzések olvashatók (pl. wikipédia), hogy hogyan kell készíteni, de akár országonként is van eltérés, és persze mindenki azt mondja a sajátjáról, hogy az a tuti.

    Ezek csak közelítőleges támpontnak jók, hogy tudja az ember nagyjából mire számítson, vagy hogy milyennek kellene lenni.

    Flat white esetén is van ahol sima eszpresszóra megy a tejhab, van ahol dupla, sőt tripla risztrettóval készítik.
    Fölöslegesen ezeken vitázni. Mindenki igya és készítse úgy, ahogy a legjobban szereti. Az egész erről szól, hogy kulináris élvezetet nyújtson. :D

    Www. Kavekorzo.hu - Gyanús vagy nekem, mint a krematórium büféjében a hamubasült pogácsa!

Új hozzászólás Aktív témák