Új hozzászólás Aktív témák

  • Gravity1234

    tag

    válasz fragola.6035 #31606 üzenetére

    Szia!

    Szeretnek picit helyesbiteni, mert amit irtal nem teljesen a valosagot tukrozi es ugyan utana Soldier2 eleg jol osszefoglalta, megis ugy erzem hamar rolam van szo, leirom, mert zavaroan erosen fogalmaztal az elso mondatodban.

    Nem azert jottem ide, hogy Lelit vagy Gaggia, es melyiket valasszam.
    Ugy jottem ide hetekkel ezelott (mar azt megelozoen is par hetes informalodas utan), hogy GC es GB volt az ajanlott kvazi mindenhol ahol erdeklodtem es ezekhez kerestem infot toletek.
    Kozben kiderult, hogy egyiket sem forgalmazzak mar, itthon mar teljesen kifutottak es 5 azaz 5 darab GB van a Mall.hu-n osszesen ujonnan kaphato es 1 db kiallitoi GB Dose a Cady Trade Kft.-nel. GC bol pedig mar csak az uj 2015-os amit senki nem ajanlott.

    Kozben "elhalmoztatok" a hazi tuningos dolgokkal, amit irtam is valahol meg az elejen, hogy nem erdekel, nem akarok egy uj gepet tuningolni, es hasznaltat sem szeretnek venni.
    Majd ezt kovetoen kerult hangsulyossa a PID szerepe es, hogy csak ido kerdese (kinek 1-2 honap, kinel fel ev) de ki fog derulni hogy ha nincs akkor kelleni fog.
    Innentol kezdett el erdekesse valni a tortenet.

    A Lelit egyetlen okbol jott be a kepbe, mert valaki daralo ugyben emlitette az AVX oldalat, es amikor ott nezelodtem meglattam ezeket a gepeket is es megkerdeztem itt a forumon hogy ezek milyen gepek, minosegben, tudasban a GB, GC-hez kepest (kozben pedig regisztraltam az AVX forumra is es feltettem ugyanezeket a kerdeseket is)

    Osszessegeben innentol a Lelit vs GB informacios merleg eldolt kb 70-30% ra a Lelit fele. Ha jol emlekszem a te egyetlen negativ tapasztalatod elleneben (ami egy ismerosodtol szarmazott) donto tobbsegeben nagyon jokat hallottam es hallok azota is a Lelitrol.
    3. hete hasznalom, teljesen amatorkent, ugy hogy elotte nescafet csinaltam itthon es besamoltam itt nektek is az elso 1-2 elmenyemrol, videot is osztottam meg, teljesen elegedett vagyok.

    Olympus OMD-EM5 + Mzuiko 12-40 Pro 2,8

Új hozzászólás Aktív témák