Új hozzászólás Aktív témák

  • Kávé Kálmán

    tag

    Kedves Béláink!

    Persze Belőletek csak egy adatott ennek a hányattatott sorsú országnak, ezért is tudni fogjátok, hogy a sorok Hozzátok szólnak.
    Az elmúlt napokban történetesen a kisfilmjeink animátorát akartátok kényszeresen felvilágosítani, hogy a szentendrei zugpörkölő zugkávéját jobb, ha nem fogyasztja, merthogy még kőtelenítőre se futja neki. A srác hazánk csúcsdiplomatáit meghazudtoló módon, Benneteket boldog tudatlanságban hagyott. Hááá Béláink! 2016 óta - akkor forgattunk a Probatnál - vagyunk boldog tulajdonosai, mi több, használói (dísznek drága és nem is különösebben attraktív) egy elég frankó kőtelenítőnek. Azóta bejáratódott valamelyest.

    Más meghökkentő dolgokat is mesélnek a hozzánk betérő emberek. Például, hogy elég rusztikus véleményt fogalmazol meg egy (nyilván több), Nálatok nem kapható, de a gyűjteményedben jelentős darabszámban képviselt manuális kávégép minőségéről. “Szar, nem lehet vele jó kávét készíteni. Nekem 5-7-9-13 van belőle.” Nos. A birtokolt gépek darabszámától történetesen teljesen független, hogy mennyit tud meg az ember a kávégépekről. Ahhoz ugyanis be kell kapcsolni, alázattal, figyelve, SOKAT használni, hogy 1. tisztességes kávét tudj vele húzni 2. véleményt alkothass/mondhass róla. Legalábbis én így gondolom.

    Lásd még (csak példák, nem Rátok célzok):

    Abból, hogy valakinek nagy teljesítményű autója van, nem következik az, hogy tud is vezetni.

    Ha valakinek csak nagyon nagy sapka megy a fejére, még nem biztos, hogy sok ésszel áldotta meg a sors.

    Ésatöbbiésatöbbi….

    Béláink!

    Soxeretettel meghívlak pörkölőcskénkbe, hogy személyesen is meggyőződhessetek arról, hogy milyen teknika (bár meggyőződésem, hogy a teknika nem minden) segíti munkánkat, meg azt, hogy tűrhető :-) minőségű kávét kaphassanak vásárlóink. Igen. Jegyzeteket is készíthetsz. Ha már beugrotok, nagyon szívesen adok gyorstalpalót valamelyik gépünk működéséből is. WIN-WIN szitu. Így elkerülhető lenne, hogy túl sok sületlenséggel fáraszd a Hozzátok betérőket, akik esetleg nem röhögnék magukat térgyüket csapkodva könnyesre miután Rátok csukták az ajtót. Higgyétek el, Nektek is jobb lenne ez.

    Szívesen Béláink!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák