Új hozzászólás Aktív témák

  • pepe76

    csendes tag

    válasz edk- #10751 üzenetére

    Köszi, időm van a kávékészítésre minden nap, a 15-20 perc melegedést is meg tudom várni. Az elektronika is olcsó a Baby-hez? Valakinek a panelt kellett többször is cserélni benne. Ha 1-2 évente valami pár ezer forintos alkatrész elromlik rajta az abszolut nem gond, technikai ember vagyok, nem gond a szétszedés és szívesen elbabrálok vele. Az igazi gond az lenne ha kukáznom kellene a gépet, vagy több tízezret kiadni valami főalkatrész javítására.

    A Baby Class a legolcsóbb, de ha jól látom nem tud előáztatni. Ez mekkora hátrány?

    Van még a Baby Dose. De ebben nincsen csészemelegítő. Tudom, hogy ez nem sokat ér, de mégiscsak több a semminél. Mondjuk 10 perc után forró vízzel átöblítem a csészét és utána a melegítőre rakom, ami a kávé és a tej elkészültéig szerintem melegen tartaná.

    És van a Baby Twin ami 120 ezer, hát... Erre tegnap ráizgultam amúgy, úgy gondoltam megveszem ezt, de ma olyan véleményeket olvastam róla a neten, hogy teljesen elment tőle a kedvem. Pl. hogy az extra thermoblock-os gőzfejlesztő nem ér semmit, a sima Baby-k sokkal jobb gőzt adnak, még ha várni is kell rá egy picit. Akkor mire fel a 20 ezres felár? Arra nekem nics szükségem, hogy egymás után 3 vagy több csészével le tudjak húzni róla.

Új hozzászólás Aktív témák