Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tüzi

veterán

Emberek, hát ilyen szar hetem talán nem volt még.
    Sopron-Duisburgot hordom, A3 végig ugye.
    Régen is utáltam ezt az utat mint az éjszakai híg fosást, de ez ami itt van, ez agyrém.
    Minden húsz km-erre jut legalább egy autó ami nekem akar jönni. Megyek a sávban, majd azt veszem észre, hogy félig a leállóban vagyok, mert a másik már félig átlóg. Tök mindegy, hogy személyautó, vagy kamion, furgon. Minden jön.
    Terelésben a 2.1es korlátnál előznek lakókocsival, furgonnal, személyautóval, de úgy, hogy annyi helyem nincs, hogy a kezem betegyem a pót meg a beton közé, a parasztnak van még egy métere, de jön rám.
    90el megy előttem az autó, lassul 80ra, megelőzném, felmegy 90 fölé, visszasorolok, ezt még eljátszuk háromszor, megyek mögötte, jön az abstand kamera, lefékez 75re. Én 35 méteren kapcsolok... :W ez gondolom megint 120 euró mínusz.
    Kamion 80al, megelőzném, azonnal 90, lehúzott ablaknál hallom ahogy elkezd benne fütyülni a turbó, elkezdi tolni neki.
    Ebből szerintem öt kilométerenként van egy.
    Autók jobbról előznek felhajtón, lehajtónál előttem vágnak be, két kamion közé egyszerre ketten, öt méterre lopva a féktávot.
    Én úgy elfáradok agyilag 7 óra vezetésben mint egy spanyol kör alatt.
    Még ezt a két hetet letolom valahogy, remélem nem balesetezek, aztán én ezt be is fejeztem.
    Ez egy kib.szott állatkert ami itt van. Mármint Nürnbergtől északra. Bajoroknál, osztrákoknál nincs baj, de ez az ötszáz km ez felér egy fejlövéssel.
    Brutális.

A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.

Új hozzászólás Aktív témák