Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ledgeri

nagyúr

válasz cigam #936 üzenetére

QR kód vs token/ bejegyzés adatai: passz... De ha már fogalmazásban nem ugyanaz az egyedileg bevitt és a QR kódos, akkor már furi.

A válasz is: Elméletileg a kódolt seed-ek nincsenek a szerveren? Ha offline az A telóm, akkor B telóra peer-to-peer kéne mennie? A token-név és logó nincs kódolva, csak a seed?
    Ha nem az van írva, hogy "az eszközödön bekódolt adatbázisodat szinkronizálhatod szervereink általt az eszközeid közt, végpontok közti titkosítva használva" hanem a fentiek, akkor vagy túlmagyarázzák amit csinálnak, vagy másképp csinálják mint ahogy a legegszerűbb lenne. A fenti support válasz kb tartalmazhatja, hogy oké, hogy a seed-et lekódolják, de az egyéb adatmezők olvashatóak, mint meta-adat, így tudják, hogy kiknek használói használják az övéket, pl. (Mondjuk nem tudom, hogy token alatt magát a seed-et, vagy az egyben lévő, egy információpakkot, ami egy fiókhoz tartozik, értik.)

Én az ilyenek miatt elégszem meg azzal, hogy amit használok az pottyant egy fájt adott helyre, lehetősége sincs küldözgetni ide oda, de ha akarom akkor ott van, ahol én akarom. :R

// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

Új hozzászólás Aktív témák