Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
QR kód vs token/ bejegyzés adatai: passz... De ha már fogalmazásban nem ugyanaz az egyedileg bevitt és a QR kódos, akkor már furi.
A válasz is: Elméletileg a kódolt seed-ek nincsenek a szerveren? Ha offline az A telóm, akkor B telóra peer-to-peer kéne mennie? A token-név és logó nincs kódolva, csak a seed?
Ha nem az van írva, hogy "az eszközödön bekódolt adatbázisodat szinkronizálhatod szervereink általt az eszközeid közt, végpontok közti titkosítva használva" hanem a fentiek, akkor vagy túlmagyarázzák amit csinálnak, vagy másképp csinálják mint ahogy a legegszerűbb lenne. A fenti support válasz kb tartalmazhatja, hogy oké, hogy a seed-et lekódolják, de az egyéb adatmezők olvashatóak, mint meta-adat, így tudják, hogy kiknek használói használják az övéket, pl. (Mondjuk nem tudom, hogy token alatt magát a seed-et, vagy az egyben lévő, egy információpakkot, ami egy fiókhoz tartozik, értik.)Én az ilyenek miatt elégszem meg azzal, hogy amit használok az pottyant egy fájt adott helyre, lehetősége sincs küldözgetni ide oda, de ha akarom akkor ott van, ahol én akarom.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android szakmai topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- ASUS routerek
- Milyen routert?
- Gyúrósok ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest