- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Microsoft Outlook topic
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Mozilla Firefox
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OpenMediaVault
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz manchester85 #61726 üzenetére
Necces, de könnyen lehet, hogy valami ilyesmivel próbálják majd megoldani. Jelenleg egyáltalán nincs rá igazán költséghatékony és mindenkinek megfelelő infrastruktúra kiépítve. Amúgy meg kiindulásnak. (Én is olvastam a Wikipediánál komolyabb cikkeket nyilván, mert érdekelt, de lusta vagyok előkeresni őket.)
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Totheground
addikt
Olyan mennyiségben előállítani, mint kellene, hihetetlen energiaigényes és környezetszennyező. Illetve drága, és pont olyan helyeken nem lenne rá keret, ahol szükséges lenne.
De van erről egy rakat tanulmány (én snem olvastam őket) ha érdekel.Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Cyberpunk
félisten
Pénz, pénz, pénz. Egy szegény országnak nem hiszem, hogy erre lesz valaha kapacitása, főleg nem a sivatag közepén. Komoly túltermelés van ma is, de több mint fele megy a szemétbe, elképesztő mértékű pazarlás ez. A szegény országokban meg tudjuk mi van. Ma sem oldották meg, jövőben sem lesz ez másként, amíg az ember a saját érdekeit nézi.
Abszolút nem akarok, nem csak a természetem miatt, ha nem amúgy sem. Ezt érzem és kész.
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
vadászcsiga
félisten
Tengervízből nagyon költséges az ivóvíz előállítása. Plusz nem túl haladós, sok sós viz, kevés édes.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Óra topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hegesztés topic
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...