Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
válasz -secret- #74094 üzenetére
Twitterre én inkább fontosabb pillanatokat írok ki, facebookon elvesznek. Általában eléggé "virágnyelven" 1-2 jelzővel, de tudom pontosan melyik mihez/kihez tartozik. Sajnos sokszor elég meglátnom valamelyik tweetet és egész emlékek sorozata zúdul rám.
ERRE van az enyém. Hú de nem kellett volna most visszaolvasnom...
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz -secret- #73528 üzenetére
Valami kis mintát amúgy ki kéne találnom valahova, mert egy barátom egész ügyesen varr, főleg oldschool stílusban, és akkor legalább tudnám milyen érzésre számítsak a fő motívumnál. Csak nemigazán tudom mit kéne és hova. EZ pl. illene stílusban a trash polka farkashoz, mittomén ez mehetne vádlira.
-
B-L-A-C-K
titán
-
Xero
nagyúr
válasz -secret- #73442 üzenetére
Én reggel fél 5 körül keltem. Azóta nyitva az ablak, még teljesen jó, de szerintem 9-10 körül röffen a klíma.
Mondjuk tegnap húzósabb volt. Napról indultam kocsival hazafelé és az első fél órában küzdött is a klíma rendesen. Ma megint le kell vezetni 400km-t, de finom hűvös garázsból fogok indulni, szóval stabil 20 fokra hűtöm magamat. Csak akkor lesz gáz, amikor zakóban kiszállok a szabadba.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz -secret- #73142 üzenetére
Nálam nem, max nem vennék
Amúgy is,ha elmegyek "bejárósnak" dolgozni, akarok venni egy viszonylag alacsony ellenállású fejest, amit tudok mobilról hallgatni. ATH-M50X, AKG K452, Sennheiser momentum on ear, és Beyerdynamic custom one pro ami eddig terítéken van. Basszusorientált kell és hordozható, ezeknek cserélhető a kábele is. Eléggé be van határolva, mit tudok venni,dehát ez van.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz -secret- #73142 üzenetére
Vannak mellette és ellene is érvek, de a mellette szólóak erősebbnek tűnnek.
Sokkal jobb hangzást biztosítana a jacknél, ezen kívül ugye jóval több infót is tud átvinni, így pl ha bedugod elindulhat egy bizonyos program vagy egy adott eq-t beállít a teló egyből, stb, raádásul oda-vissza folyhat az áram is, tehát töltheti a teló a fülest és fordítva is. Ráadásul vékonyabb és kisebb, mint a jack, így helyet is takarít meg.
Ellene pedig csak az szól,h nem tudsz egyszerre zenét hallgatni és tölteni, hacsak nem csinálnak lightning elosztót, illetve csak az iPhone-hoz lenne jó a füles, de ezt elég egyszerűen ki lehet küszöbölni, ha lesz lightning és jack változat is.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz -secret- #73138 üzenetére
Valóban elég jó lett
Amúgy durván néz ki ez a Solo 2, én a reklámban végig azon gondolkoztam,h miért Studio van mindenkin, erre a végén mutatják,h a Solo 2 néz ki szinte ugyanúgy, mint a StudioPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
nagyúr
válasz -secret- #73104 üzenetére
Erről eszembe jut 2 "típus" is (nem neked célozva, csak a hsz-ról jutott eszembe).
1. Csak felsőtestre gyúrók: felül úgy néznek ki, mint Phil Heath, a lábaik meg olyanok, mint nekem. Baromi vicces
2. Csak mellre és bicepszre gyúrók: mintha más nem is létezne, erre a kettőre gyúrnak heti négyszer.
Akkor már legyek inkább kis "csoffadék", de arányos.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz -secret- #72773 üzenetére
Én imádom a vodkát, persze nem magában, mert úgy kb ihatatlan, de cserébe szinte mindennel lehet keverni és alig leszek tőle másnapos Ráadásul vodkából nem hagyja a szervezetem, h túl sokat igyak, hogyha már megfelelő állapotban vagyok, akkor vodkából nem megy le több a torkomon, így azzal sosem esek át a ló túloldalára, ami más töményekkel megesett már
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz -secret- #72761 üzenetére
Nálam az összes bourbon is ennyire jó max, mert magukban ihatatlanok, így ha élvezni akarom a piát, akkor single maltot iszom. Ízlések és pofonok, de aki már ivott single maltot, az többet tisztán nem iszik bourbont
Amúgy én a whisky minőségére nagyon kényes vagyok, kb az az egyetlen ital, aminél simán megmondom, h épp milyet iszom íz alapján, mert elég komoly eltérések vannak még az azonos árúak között is. Viszont pl vodkánál nem igazán érzek különbséget egy royal/kalinka és egy finlandia között, pedig elég más kategóriában játszanak.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz -secret- #72737 üzenetére
Azért annyival nem drágább, max 2x-es az árkülönbség, de pl Glenffiditchet ki lehet fogni elég gyakran 6k körül is
Persze mint írtam, keverve arra,h bek*rj tőle ezek a bourbonök sokkal jobban megérik, bár én akkor is inkább kanadai whiskyt szoktam venni, ha olcsót akarok, az nekem sokkal jobban bejön, mint a bourbon whiskyk. Viszont magában csak és kizárólag single maltPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Xero
nagyúr
válasz -secret- #72737 üzenetére
Pedig azt csak tisztán. Balit meg sétálót szoktam keverni és az aljább cuccokat, bár igazándiból február óta nem is ittam whiskyt szerintem.
(#72738) Tibee86: Még jó. Többet vajúdtam eddig rajta mint egy anya a gyerekén. Túlhordtam a problémát na. De sajnos vásárlásnál körülményesen alapos szoktam lenni, ekkora értéket pedig még életemben nem vettem, így hatványozottan voltam/vagyok szőrözős.
Amúgy az új C merci is megtetszett, arra is kértem egy ajánlatot. Lehet kapaszkodni: 700.000+áfa
Ezt majd 10 év múlva talán.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
-
Xero
nagyúr
válasz -secret- #72728 üzenetére
Ég az garantálom. Kalasnyikov shot formájában fogyasztottuk egyetem alatt előszeretettel, ahol pont a lángja volt a poén.
Legutóbb talán 1-2 éve egy sítura alkalmával gondoltam, hogy jó ötlet á' la nature fogyasztani a buszon. Maradjunk annyiban, hogy Olaszország kimaradt, pedig teljes hosszában átszeltük.[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz -secret- #72676 üzenetére
Oh-la-la 2? Az egész TDI album nagyon jó lett szerintem. Már OSG-n a lemezbemutatón is nagyon adta.
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz -secret- #72670 üzenetére
Mész ma Parkba?
Egy diss trakk az N.K.S.-től, Buktának lenne még mit tanulnia.
-
SÖ
addikt
válasz -secret- #72433 üzenetére
...és olcsóbb lesz, figyeld csak meg. Annyit kell tenni, hogy ellehetetlenítjük a Newyork Times-ot, és az összes kapitalista multik által irányított médiabirodalamat, és könyörögni fognak egy Magyar, Nemzetért, amiben minden második mondat az olcsó iPhonról fog szólni. Ezt hívják táv szuggesztionak. Nálunk működik
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz -secret- #72156 üzenetére
Nem is értem, hogy jön ahhoz, hogy egy AKPH-t fikázzon, hol volt Bukta akkor, mikor őket már mindenki ismerte...bár a legtöbb rajongója még meg se született akkor.
Kíváncsi leszek a folytatásra, főleg ha lesz reflektálás részükről. Az biztos nem egy bukta szintű előadás lesz.[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz -secret- #72010 üzenetére
Az a GameCenter, iCloudot nem kérdezi meg szerintem. De lehet,h maga a játék a saját szerverein eltárolja ettől még az adatokat, nem tudom, nem játszottam vele még sosem.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
legiaap
félisten
-
Ragnar95
félisten
válasz -secret- #71742 üzenetére
Retina csak Proban van valóban, de 17"-os már egyáltalán nincs
Ha nem újonnan veszed, akkor annyira nem vészes az ára az Airnek FB-ozásra sem... Azt kell végiggondolni, h mennyit fogod hordozni, biztosan kell-e a noti, mert MacMinit viszonylag olcsón lehet kapni újat is.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz -secret- #71739 üzenetére
A Mac az jóval nagyobb váltás, a legtöbb embernek bejön az OSX, de mindenképp ki kell próbálni vásárlás előtt, mert van, akinek viszont nem jön be, márpedig a Mac lényege az OSX ugye.
Milyet vennél amúgy, MacBook v asztali?Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
b4zsi-
őstag
válasz -secret- #71655 üzenetére
Nem is akartam én senkit szenté avatni...
Tudom többen figyelnek a mozgásra, táplálkozásra.
Nekem most a sport mellett még segített/segít ez a honlap Kalória Bázis egyszerűen kiszámolod mennyit szeretnél fogyni és csak be kell írnod a fogyasztott ételeket. Elején furcsa volt, másfél hónap után már rutinszerű az ételek beírása.Semmi extrával mindent eszek csak így jobban tudja az ember figyelni a mennyiségeket. Kb 13 kg felesleg volt rajtam ebből lement már 6-7.
Hátha másnak is hasznos gondoltam megosztom Veletek.[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Egy korszak vége
- Villanyszerelés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Autós topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest