-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
greenity
senior tag
Sziasztok! Egy olyan problémába futottam bele, hogy rendeltem egy iPhone 12-t ami hivatalosan demo volt, de! az eladó honlapján az szerepelt, hogy ezt a demo szoftvert leszedik értékesítést előtt - és én naiv azt gondoltam, hogy akkor lesz egy értelmes készülékem cca 20000 Fttal olcsóbban. Ehhez képest ma megérkezett és ugyanúgy a demo verzió van rajta. Az lenne a kérdésem, hogy azon kívül hogy visszaviszem és a fejükhöz vágom, hogy csinálják már meg normálisan (ez csak vasárnap valósulhat meg, tekintve, hogy budapesti a cég, én meg Pécsen élek), van e valami gyorsabb, okosabb mód, jó készüléket gyártani ebből, mert így használhatatlan. Factory reset nem elérhető, írtam nekik emailt, eddig nincs válasz, hálás lennék valami épkézláb ötletért. Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kompakt vízhűtés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- Gitáros topic
- NBA és kosárlabda topic
- Gumi és felni topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- További aktív témák...
- Bomba áron új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570S AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 12400F / RTX 3070 ROG 8GB / 32GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- French press gyűjteményem felszámolom :) A kettő együtt 2999 Ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest