- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- MinDig TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Crypto Trade
- Linux Mint
-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chuck Norris
senior tag
-
Tibee86
nagyúr
válasz Chuck Norris #194101 üzenetére
Nem. Szavatosság + csere esetén jótállás újraindítás csak hivatalos magyarországi viszonteladótól vásárolt készülékre érvényes. A nem hivatalosokra 1 év jótállás van és pont.
-
freelanced
addikt
Üdv ! Ki milyen pulzusmérő alkalmazást használ?
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
hemaka
nagyúr
válasz Chuck Norris #194103 üzenetére
Kerdezd meg az apple ugyfelszolgalatot, mert az nem magyar ceg, szoval ki tudja...
-
Tibee86
nagyúr
válasz Chuck Norris #194103 üzenetére
Nem azok.
freelanced: Milyen eszközön? Telefonon?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
-
Sefter
veterán
válasz Chuck Norris #194108 üzenetére
ITT azt írják lesz raktáron, függetlenül 104300Ft hivatalos alma partner..
Psn ID: sefter_hun
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz freelanced #194104 üzenetére
Heló! Én egy Garmin fenixet.
-
Geresics
addikt
Halló srácok!
Volt régen egy 5S-em, de mivel mindig is olvastam telefonon, ezért nagyon kicsi volt a kijelző, és egy éve lecseréltem egy 5,5"-os Androidosra. Most 1 év után kezd konkretizálódni bennem, hogy csak kellene egy ugyan ekkora (5,5"-os) iPhone.
Gyorsan átgörgettem az összefoglalót, de első blikkre nem tűnik naprakésznek (persze, ha alaposabban átfutnám, lehet meglepődnék). Szóval gondoltam előbb kérdezek, mintsem már nem aktuális cikkek tömkelegét tenném magamévá.
Hardveraprón rálestem gyorsan (megint csak felületesen), és a 7 Plus, és a 8 Plus között vacillálok. Gondoltam itt utánaolvasok, de sajnos nem találtam aktuális infókat, a fórumon meg - szégyenlem magam, de - lusta voltam visszaolvasni 10000 hozzászólást, és abból mazsolázni.
Milyen áron mennek most amúgy a 7+ és 8+ iPhoneok?
Melyik volna számomra jobb, ha alapvetően csak
- telefonálásra,
- ebook olvasásra,
- levelezésre,
- facebookozásra,
- messengerezésre,
- youtube videók nézésére,
- családi fotók készítésére
használnám?
Igazából a mostani telefonomon imádom a 2 kamera által nyújtott porté módot, ez miatt a 8 Plus felé húz a szívem, viszont egyáltalán nem játszom telefonon, így hidegen hagy az erősebb hardver.
Használtan fogok elkezdeni nézelődni, és szerintem 64GB tárhely mindenre bőségesen elegendő számomra, talán még a fele is!
Jah, és mire kell figyelni iPhone vásárlásánál? (Az 5S anno újan került hozzám, ott nem volt mire figyelni...)
Előre is köszi minden választ - akkor is, ha valaki már leírta ugyan azt, mert a több azonos válasz számomra megerősíti azt!Szerk.:
Volna értelme egy telefon kameráját hasznosítani a youtube csatornámhoz? Nyilván nem motorozás közben, hanem amikor megállok (látványosságok, motorok, táj) kamerázására gondolok...[ Szerkesztve ]
*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
szanyi20
tag
válasz Geresics #194113 üzenetére
Szia. Szerintem a 8+ jobb választás, mert tovább lesz támogatott. A 64 Gb-os 8+ ára újonnan kb 220. Ha ez belefér akkor szerintem inkább ez legyen. Mondod, hogy persze nem számít a hardver, de pont az idő előrehaladtával fog jol jönni, hogy egy évvel fiatalabb hardver van benne. Amiket felsoroltál használatra, azokat igazából mind a kettőtől megkapod, csak a 8+ (amint már mondtam) tovább lesz támogatott + ha érdekel a vezetékmentes töltés, azt a 7-esnél nem kapod meg.
[ Szerkesztve ]
-
atees
őstag
Tegnap megjott az xr. Hat 7 utan megvaltas a nagy kijelző. Először 8+-t akartam. De jobb ez a full kijelzos megoldas. Hát a súlyt meg a vastagságot meg kell szokni.
De nagyon szép ez az lcd is. Sokkal szebb mint az i7 kijelzője.Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
Geresics
addikt
válasz szanyi20 #194114 üzenetére
Új sajnos nem fér bele a keretbe. Ha beleférne, akkor nem is írtam volna
Azt amúgy elfelejtettem, hogy az 5S is megvan még, de egyáltalán nem használom. A gyerekek játszanak rajta időnként. A hardvere bőven elég annak is, viszont a kamerája már nem üti meg a Xiaomi A1-em szintjét sem (ennyit fejlődtek a telefonok évek alatt)...
*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
Geresics
addikt
válasz Geresics #194118 üzenetére
kicsúsztam a szerkesztési időből. Attól kérdezném, aki évek óta figyeli a piacot:
A korábbi években hogy alakult karácsony környékén a használt iPhone piac? Mikor járok jobban, ha
- nem várok, és vásárlok amint látok egy jó ajánlatot,
- várok a karácsony előtti őrületre, mert emberek karácsonyra meglepik maguk, egy újabbal,
- karácsony utánig várok, mert aki karácsonyra kapott, az utána el akarja adni a régijét?
Szerintetek? (Tökre nem sürgős vásárolnom )*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
axod
tag
válasz Tyler Durden #194044 üzenetére
Nekem nagyon bevált I6 után elég nagy váltás volt, főleg a home gomb hiánya. Nagyon gyorsan megszokható. A kamera nagyon jó, meg gyors az egész. Bár én IOS 10-nél megragadtam, így a rendszer sebességével eddig sem volt annyira gond. Az egész mintha simább lenne mondjuk. Az bosszantott, hogy a füleshez nincs tartó doboz, illetve a lightning-jack átalakító már kimaradt. Ez 399e Ft-nál talán beleférhetett volna. A kijelző viszont tényleg szép és a fekete fekete teljes sötétben is.
-
Játékos
addikt
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy jól gondolom-a a következőt, vagy hibás az elképzelésem?
A carplay az gyakorlatilag "csak" az iPhone képének a tükrözése az autó (fejegység) képére? Tehát gyakorlatilag bármi, ami a telefonon van, az megjelenik az autó képernyőjén, és esetleg ott is tudom vezérelni az alkalmazásokat? Vagy ez nem ennyire egyszerű? Esetleg bizonyos alkalmazások támogatják, míg mások nem?
Előre is köszönöm a választ!Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
leslieke
Jómunkásember
-
Játékos
addikt
Köszönöm mindkettőtöknek. Gyakorlatilag telefonálni szeretnék vele, illetve igo-t használni. Ezek túlzó elvárások, vagy számíthatok rá, hogy ezek rendben lesznek?
Fontos kérdés maradt ki: csak kábelen működik a dolog, vagy BT is elég hozzá?
[ Szerkesztve ]
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Kicsirics77
veterán
válasz Játékos #194121 üzenetére
Google maps,waze,és a térkép megy carplayen de csak kábelen.Az alkalmazások közül csak az alapok mennek,zene,telefon,poodcast,stb de az is csak kábelen megy normálisan.
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Játékos
addikt
Köszönöm szépen a válaszokat.
Tovább keresve a tökéletes megoldást: megoldható-e, hogy a saját iPad-em van a kezemben, azzal dolgozom, mondjuk fejhallgatóval a fejemen, és ekkor csörög a telefonom valahol a szoba másik végében. Ekkor le tudom bonyolítani a hívást a kezemben lévő iPad-del?
Másik kérdés: a megvásárolt applikációkat letölthetem (ingyen) a saját iPad-emre, ha ugyanaz az AppleID a két gépen?
Köszönöm szépen ismételten!
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
tylerddd
veterán
Üdv! Érdeklődnék, hogy a FaceID-s készülékeknél az arcfelismerés használható-e az OTP-s SmartBank app-el bejelentkezéshez?! Köszi!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Djuree
félisten
üdv
adott egy új ipad.
rádugom a gépre de az itunesban nem látom. maga a pc látja. hogy tudom csatlakoztatni h az itunes is lássa?LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
válasz MasterMark #194139 üzenetére
megy is, kösz.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
joey04
titán
Mi lehet szerintetek a probléma?
Amikor MacBook-ra rádugom a telefont (Xs) megkérdezi, hogy megbízható-e a gép, ahogy az rendben is van első alkalommal. Rányomok, hogy igen, megadom a kódom, és pl. a képletöltő, vagy egyéb alkalmazások hozzá is férnek a telefonhoz. De, ha az iTunes-t elindítom, akkor azt írja ki, hogy az iTunes nem tud csatlakozni a telefonhoz, mert nincs jogosultságom. Próbáltam mindent, előbb iTunes elindít, és telefon rádug, és akkor megbízhatóra nyomni amikor iTunes kéri, vagy már eleve ezek után indítani csak az iTunes-t, újraindítottam a gépet, a telefont, próbáltam másik usb kábelt, másik usb portot, visszavontam a gép feljogosítását és újra engedélyeztem. Semmi változás. A régi telefonom (iPhone 7) még nálam van, azzal nincs semmi ilyesmi gond, rádugom, és felismeri az iTunes rendesen. Már ott látszik a bibi, hogy minden csatlakozásnál le kell okéznom telefonon, hogy megbízható a gép. Nem életbevágó, mert iTunes-t nem használok, a többi program meg hozzáfér a gépen a telefonhoz, csak miután felugrott az iTunes, mondom megadom már neki is engedélyt. De valami gubanc van és nem értem, hogy mi lehet. Itt az üzenet:
Valakinek valami tipp?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Valaki találkozott olyan hibával a napokban, hogy FB appnál a főképernyőn megjelenik tizenpár értesítés, az alkalmazásba belépve az elején 9+, egy-két másodperc múlva vált mondjuk 5-6-ra, és az értesítésekbe lépve már csak egy-két tényleges új van? Az appból kilépve nincs jelzés, de nem sokkal később ugyanez a játék. Gyors wifin, 4G mobilneten egyaránt ez van, tehát az értesítések elvileg frissülhetnek rendesen, mégis újra és újra csinálja. Ja igen, 5s, de ez szerintem mindegy.
-
tylerddd
veterán
-
huan
őstag
Sziasztok!
Telepíteni szeretném az iCloud Windows-verzióját, azonban ezt kapom win10 -en:
Miért van ez? -
spider80
őstag
Szia! Szerintem a telepitendő file-on jobb egérgomb és kompatibilitási mód. Ott állitsd valami régebbi win verzióra és jó lesz.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
veterán
-
huan
őstag
válasz TheBikerider #194149 üzenetére
Legfrissebb itunes, legfrissebb icloud pc-re.
A telefonon semmi telepítés nem történt, nincs új eszköz.
Lehet hard reset, de nem a telefon és pc kapcsolatával van gond, hanem a pc program telepítésével.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Spórolós topik
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Apple notebookok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest