- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos fejegységek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Alienware notebook topik
- Használt VGA / videókártya ajánló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
koma106
senior tag
Sziasztok! Névjegy kezeléssel kapcsolatban szeretnék kérdést feltenni (iCloud, iOS 10...)
Gépen csoportokat alakítottam ki (pl. magán, céges,), telefonon viszont az egyes névjegyeknél nem látom ki melyik csoportban van. Új névjegy felvitelénél sem tudom a telefonon beállítani, hogy melyik csoportba kerüljön.
1. Lehet a csoportokat valahogy telefonról menedzselni, vagy csak asztali gépen tudom (icloud.com, illetve macOS névjegyek)? Ha felviszek egy új névjegyet telefonon, akkor most nem tudom csoportba sorolni.
2. Létezik olyan névjegykártya szkenner, ami segíthet abban, hogy a sok céges névjegykártyám egyszerűen bekerüljön a névjegyzékbe?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest