Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Windows 11
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- ASUS routerek
- Vírusirtó topic
- Synology NAS
- Google Chrome
-
IT café
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabolcs5757
csendes tag
válasz szabolcs5757 #29460 üzenetére
Még annyi érdekelne, hogy honnan lenne érdemes megvásárolni a tabletet? Sajnos nem igazán tudom hogyan működik apple estén a garancia, javítás stb. Ha mondjuk most megveszem a 220voltról (most úgy láttam ott a legolcsóbb, ami nem GSM) és esetleg meghibásodik, akkor azt javítani fogják mondjuk egy iStyle üzletben garanciálisan?
-
szabolcs5757
csendes tag
Köszi mindenkinek! Szerintem akkor beruházok egyre, aztán meglátjuk.
@Süvi hát államvizsga nagyon remélem én is, hogy több már nem lesz , de sajnos a leendő szakmámban a tanulás nem áll meg a diploma utána sem
-
szabolcs5757
csendes tag
Köszi mindenkinek aki válaszolt! Sajnos államvizsga után költözés, lakás berendezés, új munkahely miatt nem igazán fér bele most a drágább iPad verziók valamelyike. Használni tényleg nem szoktam másra tanuláson, olvasáson kívül, úgyhogy igazán értelmét sem látom egy nagyobb/erősebb változatnak, amennyiben elegendő lehet a már korábban felsoroltakra az iPad 7 is. Ha tudok vele viszonylag gyorsan haladni, és nem az lesz, hogy ha valaminek utána akarok nézni, akkor gyorsabb a telefon/laptop után nyúlni és azon megkeresni, mint megnyitni a Safarit, akkor már fél siker.
-
szabolcs5757
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni tablet vásárlás kapcsán. Államvizsga előtt állok, és rengeteg tananyagom van, amit nem szeretnék kinyomtatni és a laptop sem túl kényelmes megoldás tanulás szempontjából. Jelenleg egy kb 5 éves Ipad mini 2-m van, ami a mai kor applikációt már elég nehezen viseli, így tényleg csak PDF olvasásra használom, de a lassúsága már néha ezen téren is meghaladja az ingerküszöböm.
Egy iPad 7 2019 10.2-t néztem ki váltásként, ami örülnék, ha ezekkel megbírkózna:
- 200-500 oldalas főleg szöveges, de képekkel tarkított PDF-ek viszonylag gördülékeny kezelése.
- Fontos lenne, hogy a PDF-ekbe tudjak jegyzetelni és ne omoljon össze az app.
- Ne kelljen várni 10-20 másodperceket az appok váltogatása között, és ha váltok, az előző alkalmazás ne záródjon be, sőt nem hátrány ha az osztott képernyőt is jól tudja kezelni a tab, de ez már csak hab lenne a tortán.
- Lehetőleg 1 töltéssel bírjon ki egy egész napos tanulást (iBooks, Youtube, Google Drive)Játékra valószínűleg egyáltalán nem használnám, mobilnet szintén nem szükséges.
Szerintetek a kinézett tablet meg tudna felelni ezeknek a feladatoknak most és akár 3-4 év múlva is?
Köszi annak aki tud segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- Honor Pad X9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest