Hirdetés
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nyakunkon vannak a Microsoft új Surface mobilgépei
- Steam Deck
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#41133696 #15122 üzenetére
No,
1. Tegnap nem érzékeltem, ma meg igen - tehát inkább szolgáltatói gond lehet
2. STB-nél és odaát a CA modulnál is ez a helyzet - ugye ez nem lenne meglepő ha a Splitter hibája lenne
3. HD-nél borzasztóbb: EKT-1002 CS HD - Youtube
4. Viszont odaát a harmadik szobában aminél analóg van is azt az információt kaptam, hogy ma folyamatosan ez volt tehát ez is szolgáltatói hibára utal.Szerk: most megnéztem az analógot is, az ATV-nél is hasonló a helyzet a CRT tévén.
(#15117) kisapa : Ezzel sajnos nem nagyon tudsz mit kezdeni, mint folyamatosan jelezni nekik, ha a befizetendő összegnél is gond lesz, akkor lehet tovább reklamálni.
-
törölt tag
válasz
#41133696 #15106 üzenetére
Az EKT-1002 CS óta van egy ilyen képhiba jelenség, videót is csináltam róla:
EKT-1002 CS Splitter más adónál is tapasztaltam, pl Parlament TV-nél.
Pl 0:24 körül, 1:07-nél, 1:24-nél, 1:33-nál, 1:36-nál...
-
Kicsirics77
veterán
válasz
Kicsirics77 #15120 üzenetére
Helyreállt!
-
Kicsirics77
veterán
Katasztrofálisan szar a tv szolgáltatás Martfűn,pixelesedik meg kockásodik minden csatorna.
-
kabelmania27
félisten
válasz
Desmond0313 #15118 üzenetére
Üdv!
Modem újraindítás után sem jön vissza négy us freki?
Splitterrel mennyi volt az adási szint?
Két us freki még mindig jobb mint egy.
Lehet a környéken valamelyik us frekin zajbetörés van ezért a cmts a modemet csak egy/két us frekivel engedi fel vagy a visszirány túl van terhelve és így osztják el a terhelést.
1445-ön vagy a helpdesk@invitel.hu címen jelentsd be a problémát -
Desmond0313
csendes tag
Sziasztok!
Még a múltkor írtam hogy szakadozott a net a TCM471-el, mert nem találta rendesen az upload csatornákat, és kipróbáltam amit írtatok, hogy a Tratec 210E elosztót tettem legelőre, és abból az internet ágon megy egy coax egyenesen a modembe. Elsőre megörültem, mert visszajött mind a 4 csatorna, és 47-48 dBmV-vel, viszont korai volt az öröm, mert ez 1 óráig tartott... az előbb ismét elment a net, a modem újraindult, megint zöld az US és 1 csatorna van... viszont az meg, ahogy a képen is látható, megfelelő jellel jön... haldokolna a modem?
Kipróbáltam úgy, hogy csak splitter volt, a TV ágon szűrővel, és úgy rendesen világított az US de csak 2 csatornát fogott...
-
kisapa
senior tag
válasz
#41133696 #15115 üzenetére
Nem tudom neked ,hogy jönnek ezek a szerződések. Én lassan másfél hónapja nem kaptam meg az érvényes szerződésemet. Igaz egyet küldtek kb két hét után de az nem az igényelt és teljesített dolgokat tartalmazta. Természetesen azonnal megreklamáltam ennek már több mint három hete de azóta semmi. Ehhez képest kaptam egy számlát amit az első szerződés alapján állítottak ki. Remélem egyszer megoldódik de az biztos,hogy ezután kétszer is meggondolom változtassak-e valamit.
-
törölt tag
válasz
#41133696 #15107 üzenetére
Gondoltam csinálok egy videót a jelszint ugrálásról, erre beállt mint a másik. Tehát második rácsatlakozástól fixnek tűnik, lehet elsőnek nem volt teljesen stabil, csak az STB-nél néztem (persze rácsavartam akkor is).
(#14478) GoodSpeed : Inviteles Kaspersky dilemmám is megoldódott a napokban. Ugye az lett volna 5xx Ft/ hó, az Avast is kb ugyanabban az árban, helyette lett a jó öreg Norton 700 Ft+ PPP költség /év
-
törölt tag
válasz
headhunter #15111 üzenetére
"A természet- és ismeretterjesztő filmeket kínáló HD MindenTudó csomagba tematikájából adódóan pedig bekerült az Ozone network HD csatorna."
Ez viszont jó
-
headhunter
addikt
"(bár már akkor inkább HD Super csomag, és nézhetem Kálmán Olgát is HD-ben
),"
"8. Lesz-e olyan csatorna, ami kikerül a kínálatból?
IPTV- és digitális kábeltévé szolgáltatásunk vonatkozásában a csatornaszám bővülése mellett egyedül az ATV HD kerül ki egyes HD csomagokból, de annak normál változata természetesen továbbra is elérhető.
Ugyanakkor - a májusi bővítés után - júliustól további 3 új HD csatorna lesz elérhető: az M4 Sport HD, a Fit HD, és az Ozone Network HD.
Az ATV normál csatornája továbbra is változatlan módon elérhető az Invitel kínálatában. Így azáltal, hogy az ATV HD adása került ki a kínálatból, a csatornaválaszték szempontjából nem történt változás.
Analóg kábeltévé szolgáltatásunk esetében bizonyos területeken egyes csatornák kikerülnek a csatornakiosztásból.
9. Mi az oka annak, hogy az ATV HD kikerül a csatornakínálatból?
A közszolgálati adók előresorolását kimondó jogszabály értelmében 2015. július 1-jétől több közszolgálati HD csatornát kötelesek elosztani a műsorterjesztők. Ezért az Invitel átstrukturálta kínálatát a műszaki kapacitások, illetve a rendelkezésre álló csatornahely számok figyelembevételével. Az ATV normál csatornája továbbra is változatlan módon elérhető az Invitel kínálatában, így az ATV műsora továbbra is elérhető az ügyfeleink számára.
10. Milyen csomagokat érint, hogy az ATV HD kikerül a csatornakínálatból?
Az ATV HD kikerült a HD1 és HD Super csomagokból és a helyére bekerült az Ozone Network HD adó.
(A HD1 csomag 2015. május 1. óta nem értékesíthető új előfizetés megkötésekor.)A HD Színes általános szórakoztató csomagból szintén kikerült az ATV HD.
A természet- és ismeretterjesztő filmeket kínáló HD MindenTudó csomagba tematikájából adódóan pedig bekerült az Ozone network HD csatorna.
11. Az ATV normál csatornája továbbra is változatlan módon elérhető?
Az ATV normál csatornája továbbra is változatlan módon elérhető az Invitel kínálatában. Így azáltal, hogy az ATV HD adása került ki a kínálatból, a csatornaválaszték szempontjából nem történt változás.
12. A törvénymódosítás milyen változásokat jelent a HD csatornák vonatkozásában?
2015. július 1-jétől az Invitel a digitális kábeltévé és IPTV rendszerein a többi műsorterjesztőhöz hasonlóan alapbeállításként az első programhelyeken köteles elosztani akár hat közszolgálati csatornát is (ebből jelenleg 4 van, az M1, M2, Duna, Duna World) továbbá technológiától függően négy közszolgálati HD csatornát is (ebből jelenleg 3 van, az M1 HD, M2 HD, Duna HD).
Az MTVA tájékoztatása szerint tovább bővül a közszolgálati adók kínálata az M4 Sport SD és HD csatornájával. . Az M4 Sport teljes műsor indulásáról jelenleg azt a tájékoztatást kaptuk, hogy azt július 18-ára tervezik, bővebb tájékoztatást az MTVA tud adni.
Az ATV HD kikerült a HD1 és HD Super csomagokból és a helyére bekerült az Ozone Network HD adó.
(A HD1 csomag 2015. május 1. óta nem értékesíthető új előfizetés megkötésekor.)A HD Színes általános szórakoztató csomagból szintén kikerült az ATV HD.
A természet- és ismeretterjesztő filmeket kínáló HD MindenTudó csomagba tematikájából adódóan pedig bekerült az Ozone network HD csatorna. "
-
törölt tag
válasz
kabelmania27 #15108 üzenetére
Az nálam is változik. A tiednélvan egy N-betű a végén, nálam a fenti is ilyen:
Szerk: Közben az EKT-1002 CS-t tettem ide be alulra, mert felülre megy az eddigi H2772, mert ha valami van, akkor a lenti cseréje nem jelent gondot.
-
Angmar
tag
Nekem is ZTE ZXHN H168N modem-routerem van. Ugyanezt csinálja, nem szinkronizál (szürke wifi ikon), a képek nagyon lassan töltődnek be a google alkalmazásoknál. Próbáltam más sok minden (DNS állítás; Wifi b/g/n állítás; jelszó nélkül; csatornák/frekvenciák állítása; Tableten a HOSTS fájlt szerkeszteni; Tablet reset; stb), de semmi nem segített. A tablet biztos jó, más wifi hálózatokon normálisan működik. (Ami érdekes, hogy a telefon normálisan működik a ZTE eszközzel) Más is küzdött ezzel a problémával itt a fórumon, a megoldás az lett, hogy saját routert használt a szolgáltatói helyett. Ismerősnél ugyanez a ZTE eszköz van, és amikor a Vodafone saját márkás telefonjával csatlakozik a wifihez, akkor újraindul a telefon (2db-bal is kipróbálva, de más márkájú telefonnal ment). Ott is csak a saját router segített.
-
törölt tag
válasz
#41133696 #15106 üzenetére
Helyesbítek: egy eltérés van az EKT-1002 CS esetében, ugyanis az erősség oszlop ingadozik, minimális mértékben de mozog néhány pillanatonként. Szóval vissza is cseréltem a Teletronikot, ott mind a két jelzőcsík konstans.
(#15105) pohár : Megkapod az extra akciós árat, ha vállalod az alapszolgáltatásokra, a 2 éves hosszabbítást.
-
pohár
félisten
olyan helyzet fordulhat elő nálunk, hogy veszek egy LCD TV-t, akkor mindenképp rendelnék egy CI modult az Inviteltől (nem akarom analógon nézni a műsort), de szeretném nézni a sportcsatornákat is HD-ben, plusz ez a Mindentudó csomag is megérheti az árát (bár már akkor inkább HD Super csomag, és nézhetem Kálmán Olgát is HD-ben
), na de a lényeg az lenne, hogy a szolgáltatásunk valamikor februárban indult, lehetséges a hűség alatt rendelni ilyen kis csomagokat pluszban?
mert ugye 3 árat írnak mindegyik csomaghoz (1 év, 2 év, határozatlan idejű szerződés), ezekre pedig ugye nem szerződik külön az ember, hanem csak magára a TV-szolgáltatásra, volt már valaki ilyen helyzetben? ha igen, akkor melyik áron kapta meg a csomagját? (nekem úgy rémlik, hogy 2 évre szól a szerződésünk)
-
törölt tag
válasz
kabelmania27 #15102 üzenetére
Igen, így lesz, hogy a villámvédő a házban lesz, mert így nem kell felmászni.
Egyébként ott lehet kapni ilyet is : HPF-85A Internet leválasztó szűrő
-
törölt tag
válasz
kabelmania27 #15100 üzenetére
Egyébként ilyen H2772 van fent még pluszban egy az analóg miatt, szóval lehet azt cserélem ki az ETK-ra.
Egyszer szeretnék csak felmenni, ha sux lesz akkor max 2x
Egy ilyet is rendelni akarok:
Viszont ezt a kettes splitter elé behelyezni, a modem értékeken sokat rontana gondolom, így viszont maximum vagy lentre jönne, vagy az analógra fent, mert azon most nincs idelent villámvédelem.
-
törölt tag
válasz
headhunter #15098 üzenetére
Még nem tudom, mert még nincs fent, hétvégén vagy jövőhéten megyek lehet Debrecenbe faterral és akkor veszek HPF-et. Vagy rendelek.
Egyébként lehet az itteni lentit vinném fel:
Az új meg maradna lent.
Lehet véletlen, de mióta legutóbb fent voltak az oszlopon azóta, mindegyik DS alacsonyabb értékeket mutat.
A másik dolog meg az STB kezd érdekesen viselkedni. Most áramtalanítottam 2 percre hátha attól rendbe jön. Ezt videora kellett volna vennem, de nem szeretném viszont látni, azonban ha megint előfordul akkor vid lesz belőle. A jelenség annyiból áll, hogy bekapcsolt STB mellett pár másodperc műsor, pár pillanat AverMedia nincs jel üzenet.
Ha végre meg lesz csinálva a csere, akkor természetesen közvetlenül előtte csinálok egy képet, és utána is. Valamint mérést is.
-
törölt tag
válasz
kabelmania27 #15095 üzenetére
Megtévesztő
Egyébként HPF iránti érdeklődésem fénypontja az volt, amikor visszakérdezett, hogy ugyan nincs, de az egyébként micsoda?!
-
törölt tag
válasz
kabelmania27 #15093 üzenetére
Nem találtam róla sok infót a Google segítségével, Köszi
Igen, akkor majd kiderül.Egy fuvardíj legalább megspórolva
-
törölt tag
válasz
kabelmania27 #15091 üzenetére
-
törölt tag
válasz
headhunter #15040 üzenetére
Telefonáltam a boltba, ilyen osztójuk van: ekt-1002
Elvileg ilyen van náluk, HPF szűrő nincs. Most megyek megnézni.
-
kigyi_23
addikt
válasz
kabelmania27 #15078 üzenetére
Errefelé nehezen csinálnak valamit úgy, hogy ne tudjon róla az ember főleg előttem nehéz titkot tartani, mert érdekel is a téma és szakmámba is vág
-
válasz
kabelmania27 #15083 üzenetére
-
válasz
headhunter #15080 üzenetére
Ezek egyrészt adott pillanatról szóló mérések, másrészt a nameserver kiválasztásánál nem csak a sebességet lehet figyelembe venni, fontos az általános megbízhatóság is, én pl. még jó régen amikor Invitel-es voltam, és elköltözött egy kedvenc oldalam, amit aztán napokig nem tudtam elérni, mert az Invitel DNS bsztt frissülni, szóval akkor váltottam Google DNS-re, amit azóta is használok, függetlenül attól, hogy már régen nem vagyok Invitel-es. UPC DNS-t ki sem próbáltam.
Rövid ideig volt beállítva OpenDNS, nekem az nagyon lassú volt, de ez is függhet felhasználási helytől, szolgáltatótól is, sőt napszaktól is, meg sok mindentől.
Szóval nyilván van még ezer más publikus DNS is, de nekem a Google bejött!
Ráadásul ugye Gmail, Youtube, mind Google tulajdon, és lehet ez is közrejátszik abban, hogy a Google DNS talán jobban megoldja ezeket a hibákat.
Na de tényleg, nem kötelező ez, mindenki olyat állít be amilyet akar.
-
Ma hívtak délelőtt telefonon az új szerződéssel kapcsolatban. Most pedig a modem megint újraindult (először csak eltűntek az US csatornák), felállt, próbaként ránéztem a sebességre, hát nem sunyi módon megduplázták?
Egyébként mintha javultak volna az US értékek, az eddigi 40-42 helyett most ez van:
Power Level:
Channel 1: 36.8 dBmV
Channel 2: 38.6 dBmV
Channel 3: 37.2 dBmV
Channel 4: 36.4 dBmV -
headhunter
addikt
válasz
Intruder2k5 #15073 üzenetére
-
-
kigyi_23
addikt
Ma megkeresett bennünket egy ügynök mondja, hogy június végéig digitális kábeltévére vált itt az Invitel hát szegényt körberöhögtem majd becsuktam az ajtót
Na ne szórakozzanak, hogy 5 nap alatt megcsinálják azt amit évek óta nem voltak képesek... lol és még saját gerinchálózatukhoz sem tudnak csatlakozni, mert idáig nincs elhúzva a T-től bérlik a netet.... Szegény biztos nem értette miért szakadt ki belőlem a röhögés.
-
v-man
őstag
válasz
Intruder2k5 #15073 üzenetére
Köszönöm, hétvégén megpróbálkozom vele, ha elakadok, szólok
-
törölt tag
válasz
#41133696 #15074 üzenetére
Annyit mondott, hogy az Intek szellőzése nem volt valami jó, melegedett. Az ARC-nek viszont remek a szellőzése, de ez látszik is. Mondjuk a Cisco kábelmodemének is hasonlóan kellemesen van megoldva a hő útja.
(#15068) kabelmania27: Meg így visszaemlékezve, 2001-ben csináltam az ECDL vizsgám, aztán egyik csoporttársnőm férje mondta, hogy mikor hazamegy a munkából milyen jó, hogy van ott HBO, és Stereo meg nincs reklám... régi szép idők... persze analóg kábeltévé volt még akkoriban
-
törölt tag
A szerelő mondta, hogy az ARC-1011YR előtt nekik volt egy ilyen is: Invitel Intek HD-C63CX
KTCZ - STB Intek HD C63CX - Youtube video
Pontosabban Ő csak annyit mondott, hogy Intek, de itt a topicban magára az Intek szóra is kevés találat van, és a konrét típusnál csak ez került megnevezésre. Erről mik a tapasztalatok? Esetleg van olyan akinek volt Intek is és az ARC-1011YR is?
Amit még érdemlegesnek tartok megjegyezni, hogy sosem kötöttek bele hibaelhárításnál a túlfeszültségvédelembe, igaz mondtam is nekik, hogy anélkül is megnéztem, de a korábbi szolgáltatómnál volt olyan ,hogy ragaszkodtak hozzá, hogy hibaelhárításnál anélkül nézzük.
-
-
v-man
őstag
Szevasztok!
A közelmúltban értesítettek engem is, hogy elérhető már a nagyobb sávszélességet biztosító féloptikai (vdsl) csomag 30/5 sebességgel, amire így le is cseréltem a régi, 10/0,5 sebességű ADSL-emet.
Az új csomaggal eddig elégedett is vagyok pc-n használva, (bár a tv-t a 14 nap próba alatt visszamondtam), viszont azt tapasztalom azóta, hogy a wifin csatlakozó mobiltelefonok furcsán működnek, nem megy rajtuk a folyamatos szinkronizálás úgy mint korábban. A speedtesttel jó sebességet mérek rajta, mégis valahogy nagyon lassú a működés, pl. facebook, instagram képek piszok lassan töltődnek be, a gmail levelek csak jókora késéssel jönnek le, leginkább akkor csak ha manuálisan nyüstölöm a frissítésre.
Az új modem-router ZTE ZXHN H168N típusú. Valaki tapasztalt hasonlót és méginkább van esetleg rá ötlete, hogy mi okozhatja ezt? Köszi szépen!
-
powerup2
addikt
válasz
Intruder2k5 #15070 üzenetére
Kétlem hogy vissza mennék hozzájuk egy nem voltak túl jó fejek felmondtam telefonba aztán meg ennek nem volt nyoma a rendszerben majd még fizetnem kellett miközbe nem is használtam már a szolgáltatásukat . Majd mondták kivizsgálják a dolgot és levélbe értesítenek és ez is elmaradt .... ennyire megbízhatóak .
-
-
powerup2
addikt
Mit ad a jóisten Invitel érdekes üzletpolitikát folytat fejlesztések terén , mikor van az utcába egy ember van akinek netet szolgáltatnak évekig ígérik az optikát mikor felmondja a szolgáltatást hirtelen lesz optika
jelenleg most fektetetik a kábeleket . Nem értem most hogy ebbe az utcába nincs egyetlen előfizetőjük és eddig arra hivatkoztak hogy nem térülne nekik meg a befektetés akkor most hogy hogy igen ?
-
törölt tag
válasz
kabelmania27 #15064 üzenetére
Ja, itt helyben is van egy mozi, ami most lett felúítjva, és nem voltam azóta benne, de feltételezem a Plázában lévő terméket nem veri azért
Igen, szóval egyrészt elmész a moziba csengeted a lóvét, veszel pattogatottat, innivalót, ha Debrecenbe mész, akkor még plusz busz / vagy benzinköltség, és akkor még ha egy vígjátékra ülsz be, akkor lehet pont akkor röhög a közönség amikor mondanak valamit és nem hallod
Aztán már mindjárt 4-5 K-nál jársz barátok között is számolva.
(#15065) Intruder2k5: Az HBO szerintem a 90'-es években és a 2000-es évek elején élte a fénykorát, amikor még lassú volt az otthoni Internet, nem volt film+, sorozat+, FOX, és Paramount. Sorozatoknál nekem a FOX a kedvencem.
Persze a film+-on eléggé olyan filmek mennek, hogy megnézem IMDB-n a pontszámokat és 10-böl 7-8 alkalommal olyan ponsztámokat látok, amiből egyből lejön, hogy valami alacsony költségvetésű alkotásról van szó, vagy jó régi, esetleg ha egyik sem, akkor meg sokadjára leadott Harry Potter, Gyűrűk ura stb
Egyébként ma hívtak az Inviteltől - megint nem én vettem fel a telefont, mert nem voltam telcsi közelben -, hogy elhárították a hibát.
Eddig a CA modul cserét leszámítva, bekötéssel együtt volt 3 hónap alatt legalább három kiszállásuk, és ugye még a felezett havidíjat fizetem.
-
bopeti98
őstag
válasz
Az HBO sorozatokban erősebb, mint filmekben. Aki szereti az HBO stúdió sorozatait, annak megérheti. Főleg ha dobnak mellé HBO Go hozzáférést is.
-
válasz
Mondjuk jó pár éve már nem követem az HBO műsorát, de nekem mindig az volt a gondom vele régebben, hogy ha új filmet adtak akkor abban tuti minden színész, rendező, kiadó, mindenki ismeretlen volt, ha meg ismert színészek játszottak, akkor az nem volt új film.
-
törölt tag
válasz
headhunter #15060 üzenetére
Igen azon én is gondolkoztam, hogy visszaviszem az egyik STB-t személyesen, mert úgy olcsóbb de aztán úgy voltam vele, hogy egyrészt Hajdúszoboszlón nem vagyok jártas, másrészt ha vissza kell valamiért vinni, akkor már útiköltségben ott tartok mintha kiküldték volna kb (ez még akkor volt, amikor belengették a 4K-s futárszolgálatot, amiről kiderült, hogy mégsincs náluk ilyen opció
. Tény, hogy a 7K-t megspórolhattam volna (még nem számlázták ki, de köv hónapban tuti), ha elve 1CA modul + 1 STB-vel rendelem, de már mindegy, a kötbér megúszásán bőven megspróroltam ha így vesszük. Azt meg eleve nem tudhattam, hogy ennyivel jobb a CA modulos verzió. Nincs amúgy semmi bajom az STB-vel sem, csak lassabb, áramot fogyaszt, helyet foglal, plusz egy távirányító, de legalább ingyen van
Ami szerintem gáz, hogy az egész megyében csak Hajdúszoboszlón van Invitel pont. Az, hogy még Debrecenben sincs, az tényleg elég probléma. Régen itt a városban is volt a Pannonnál egy ilyesmi, de az csak viszonteladó volt, 2003-ban ott kötöttem az Invitel ADSL szerződést.
Az HBO olcsó csomagon én is gondolkoztam, de végül addig hezitáltam, hogy még a filmboxról is bebizonyosodott, hogy megvagyok nélküle.
Majdnem három hónapig volt a Filmbox csomagom , de azt lemondtam, mert szinte sosem néztem, nekem a FOX, és a Paramount ilyen szempontból ami kell. Az alap filmbox meg benne van az extrában. Plusz ott van még a film+ 1 & 2 is.Az Extra azért kellett, mert a 60-as csomag amikor kötöttem csak így volt elérhető, és ekkora kábelezési, meg áthelyezési mókát nem akartam vállalni a VDSL2-höz képesti + 7-9 Mbps-ért amit a 30-cas nyújtott. Nem bántam meg egyébként a tévé csomagot, Nagyapám pl nézi a német adókat és a Russian Today-t is, egy hiányzik, de az inkább a Mamámnak az M3. Ezt csodálom is, hogy nincs benne az extrában.
Viszont külön 790 Ft /hó lenne, de mivel odaát a CRT tévén csak analóg van ehhez még hozzájönne egy harmadik egység, ami csak STB lehetne 990 Ft/hó áron. Szóval...
Muteroméknál meg alapban benne van IPTV-nél az M3
Szerencse, hogy végül is nem a minicsomagokra értendő a 2 év hűség hanem az alap szolgáltatások előfizetésére, itt meg aki váltott T-ről Invitelre, az nem fog egyhamar visszaváltani.
(#15062) kabelmania27: Igen, meg lehet nélküle lenni, de tényleg ez olyan dolog, hogy megszkás kérdése, aki sokat néz filmeket annak megérte akkor megrendelni. HBO-nál azt hiszem nincs reklám sem a filmek közben. A Havi 1345 Ft meg a Debrecen Plázában kb egy mozijegy ára, és ez meg havonta fizetendő csak.
-
headhunter
addikt
válasz
#41133696 #15048 üzenetére
Elsőnek megejtem a modul cserét (Box vissza a feladónak), utána megnézem mit tud kihozni az SD adásokból a TV+CA modul és jöhet a "HD Super" csomag rendelés.
Eddig, 2014.10.31.-én bekötött szolgáltatás, 2016.10.31.-i hűség helyett, 2017.05.12.-nél tart.
1. Második Box rendelés
2. Start Max opció
3. 30Mbit-ről, 60Mbit-re emelés
.
.
HD SuperHűség idő meg csak "tolódik", mint a magyar válogatott...
--------------------------------------------------------------------------------
HBO MaxPak HD-n filóztam, amikor fél évig 1.345Ft/hó volt 2 éves szerződésnél, 7-24 hónapig 2.690Ft/hó, de azt a csomagot nem lehet "egyszerűen" lemondani csak az igénybe vett kedvezmények "kötbérként való visszafizetése árán...
pl.: HD Supert bármikor lemondhatom, nincs következménye csak 2 éves hűségidő vállalás az ára a főszolgáltatásra. (60Mbit/s net+Családi TV+Telefon)
--------------------------------------------------------------------------------Fittv egyik STB-n jön, másikon nem...
-
törölt tag
válasz
kabelmania27 #15056 üzenetére
Ja, meg az is, hogy relatíve friss csomag lehet, mert az általam a bekötés előtt letöltött PDF-ben még nincs benne:
viszont az újban már igen:
(#15055) kigyi_23: Nos én is így emlékeztem, csak nem akartam megszívni, mint a 1412 hívásával - mondjuk ott vagy 2 perc hívásom volt - ,de a Telekom hálózatából ingyenesen hívható, az Invitel száma, az Invitel hálózatából viszont kék szám díjáért a Telekomé.
-
törölt tag
válasz
#41133696 #15053 üzenetére
Update: immáron nálam is az STB-n keresztül kifogástalanul működik a Travel HD:
Invitel ARC-1011YR STB + Travel HD hibamentesen Youtube vid.
Más. Telefonnal kapcsolatos kérdés: mi a helyzet akkor ha a Start Maxszal olyan számot hívok - például Taxit -, amely ugyan vezetékes szám, de át van irányítva mobilra? A legtöbb Taxisnak például így van megoldva. Telekomnál nem volt gond, de itt nem tudom, hogy ugyanúgy van e.
A nyítóposztba esetleg be lehetne tenni ezt a linket: Információ a telefonszámok hordozottsági állapotáról - NMHH
-
zulu_mester
tag
Sziasztok!
Egy olyan jelenséget tapasztaltam az Invitel iptv és net kapcsán a hétvégén, kb 2 héttel a bekötés után, hogy egyszer csak a tv-n a kép és a hang elkezdet akadozni és szaggatni. A net meg nagyon ingadozott és közelében sem járt a csomagban kínált sebességtől.
Azóta a tv rendbe jött, de a net az nem kóser még mindig. A bekötés utáni kb 2 hétben a net sebesség napközben is 29,5 mb/s volt, kisebb hálózati terhelés esetén 32 mb/s is volt. De a hiba óta még mindig ingadozik és olyan időpontban sem éri el a kezdeti maximumot, amikor a hálózati terhelés nem akkora.
Mi lehet az oka? vagy az Invitelnél ez megszokott? -
törölt tag
Aktív témák
Hirdetés
- Csak nem növel akkukapacitást a Samsung
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- BestBuy ruhás topik
- Cyberpunk 2077
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- PlayStation 5
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Hobby rádiós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Keresünk dokkolókat
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest