Új hozzászólás Aktív témák

  • jozsi252

    veterán

    válasz poffsoft #11502 üzenetére

    Nem vagy könnyű helyzetben, de remélem azért sikerül megegyezned velük. Engem pénteken hívtak, és ajánlották ugyanolyan árú csomagot, mint ami az újaknak van, de mondtam hogy nem kérem. Aztán erősködtek hogy megpróbálnak még faragni az árból. Aztán majd hívnak jövő héten hogy átgondoltam-e. Hát jó mondom, nekem aztán mindegy mikor hívnak.

    Holnap jönnek bekötni a kábelnetet, majd mondok véleményt ha már hazaérek munkából, aztán rámérek 1-et a netre. Rosszul olvastam, most még csak 30/2-es lesz a net, de lehet hogy 1 héten belül, de mindenképp még év vége előtt, fel fogják emelni 40/3-ra a netet. Pontos időt nem tudtak mondani. De igazából nem is érdekel, mert mindenképpen előrelépés a 15/0,9-hez ez a 30/2 is. :)

    A legnagyobb csomag meg 80/6 lesz, de azt meg már nem tudnám kihasználni, így ha meg lesz emelve, ez a 40/3 bőven elég lesz nekem.

    Ja és az meg a másik hogy ez a kábelnet szolgáltató az inviteltől bérlik a sávszélt, csak épp nekik volt keret arra hogy a környékbe kiépítsék mindenhol a kábelnetet, nem pedig a régi ócska vezetéket használják. Amin jó ha a 15-20 megabit átmegy.

    [ Szerkesztve ]

    iPhone 13 Pro Max

Új hozzászólás Aktív témák