Új hozzászólás Aktív témák

• bandi0000

nagyúr

válasz Gubek-Einste #863 üzenetére

ja bocsi, csak a fentebb amit írt kolléga, félreolvastam, tehát dinamikus esetén is meg kéne egyeznie, csupán akkor változni fog, de ha változik mindkettő változik...csodás

ma hívott fel szolgáltató, és váltig állítják hogy ez így van rendbe, mert ők megnézték és szerintük publikus dinamikuson vagyok, mondom én ezt nem látom, akkor hívjak egy informatikust, csessze meg mérnöknek informatikusnak tanulok... nem tudom most mit csináljak, küldtem nekik képet, hogy nem egyezik az ip a router által látott, és a netes oldal által mutatottal, tehát így néz ki most :

ha nat-olt az ip, akkor az nem okozhat olyan anomáliát hogy csak routeren keresztül van netem, mert ha rádugom a modemet a gépre 1az1-ben akkor nincs net, asszem olyasmit ír, hogy érvénytelen IP konfiguráció vagy nem is tudom mit... lényegtelen milyen a modem, mert megnéztem ismerősöméknél náluk cisco modem van ezzel a nettel, és ugyan ezt csinálja, a szolgáltató meg hülyének néz, mert hogy kell lennie netnek, teljesen logikus szerinte hogy modemen jön a net, akkor routeren se volna net ha nem lenne modemen

Új hozzászólás Aktív témák