Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Neurotoxin
őstag
válasz CriticalHit #100 üzenetére
Szépen leírod, hogy szerinted mi a kritika, mégis, amit írsz, az fikázás, de ettől még mindenki más jól fog tudni aludni.
Mint, ahogy más is írja, vidd feljebb a nehézségi szintet és akkor már fog tartogatni kihívást a játék. 4 review-t néztem meg tegnap este, 3 szidalmazta, mert szerintük buta az AI, de valószínűleg játszottak vele 3-4 órát, hogy elkészülhessenek a teszttel, azt is gondolom light vagy nagyon maximum moderate nehézségi szint mellett..egyébként ájdzsíenéknek is tetszik meglepő módon.
[ Szerkesztve ]
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
Neurotoxin
őstag
válasz BusinessGuy #97 üzenetére
Minden szavaddal egyetértek. De abban is biztos vagyok, hogy amint elérhetővé válik tavasszal a játék a kék tábor számára, az elégedetlenkedő PS fanboyok lenyugszanak és ‘meglepő módon’ a review-k is magasabb pontszámokat fognak kapni.
Közben nézem a The Game Awards-ot, méltó tisztelgés volt a részükről, hogy meghívták Harrison Fordot!
-
Neurotoxin
őstag
Még szerencséjük, mert különben tényleg menne a nyavalygás, mint a Starfield esetében.
@Skynet258: Januárban élesítem a GamePass-t és hajrá Addig sajnos vagy nem sajnos nem lesz rá időm, a XSX-et meg nem vagyok hajlandó hurcolászni magammal a Karácsonyi forgatagban. Valahogy majdcsak kibírom
[ Szerkesztve ]
-
Neurotoxin
őstag
Pedig még a shotika által linkelt képeken is látszik, hogy szép a grafika. Én is valami előző generációs játéknak véltem a videók alapján, de eléggé rendben van. Uncharted 4, tényleg?8 éves játékkal hasonlítod te is össze, csak mert hasonló a műfaja. Alig várom, hogy kipróbálhassam XSX-en
[ Szerkesztve ]
-
Neurotoxin
őstag
válasz agyhalottak #1 üzenetére
Semmi köze hozzá, az TPS (egyébként sem írok erre az összehasonlításra inkább semmit....nem csak Nathan Drake létezik a világon). A Tomb Raider valamelyik részével biztosan játszottál már. Kb olyan, csak FPS nézetben.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tippmix
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- Hyundai, Kia topik
- Jogász topic
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- Samsung LS27BM500EUXEN 27" Smart Monitor eladó (bontatlan)
- Asus ROG Strix G513RM G513RM Gamer Laptop RTX 3060, Rysen 7 DDR5 16GB
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest