- Ubiquiti hálózati eszközök
- Padavan firmware
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sweet.tv - internetes TV
- Béta iOS-t használók topikja
- Csak aprópénzre büntetné az Apple-t és a Metát az EU
- Hálózati / IP kamera
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Microsoft Outlook topic
-
IT café
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digitalpimp
senior tag
válasz
donjohnson #99249 üzenetére
Telepítés után úgy jött be az asztal, hogy csak egy feketeség volt a lomtár ikonjával. Viszont ha nyomkodtam a win+L kombót, akkor egy pillanatra bevillant mindig a régi belakott asztal. Csak átváltani nem tudtam rá. Meg mikor újraindítottam, mindig elkezdett újra telepíteni még valamit, de persze semmi nem történt. Meg kitett egy kis hibaüzenetes ablakot valamilyen "kemény hibára" utalva. Szóval valami frankón összekutyulódott szokás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
- IdeaPad 5 Pro 16ARH7 16" QHD+ IPS Ryzen 7 6800HS CE RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Lenovo ThinkPad T480 / i5-8350U / 8GB RAM / 256GB / FHD / Több darab / Számla /
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest