Új hozzászólás Aktív témák

  • vétó

    aktív tag

    Sziasztok,

    már kétszer voltam itt kérdéssel, de azon kívül nem szóltam még érdemben hozzá a témához. Így most ez lesz, akár érdekel, akár nem... :)

    Múlt hétfőn rendeltem online egy használt TP T400-as gépet, szerdán megérkezett. Sokat nem tudtam aztán foglalkozni vele, de láttam, hogy a gép alapvető funkciói működnek, viszont vannak driver hiányosságok. Így aztán hétfőn nekiestem, és feltettem a drivereket, frissítéseket, megcsináltam a beállításokat, majd mindezek végeztével ThinkVantage SU felajánlotta, hogy van ám még frissebb BIOS is, én meg mondom, ha lúd, legyen kövér... Le is futott, rendesen, majd jött az újraindítás. Itt az újraboot elején sötét képernyőnél lemorzézott valami SOS-t, aztán elhallgatott.
    Türelmes ember vagyok, vártam másfél órát, semmi változás. Megnyomkodtam pár szimpatikusnak tűnő billentyűt, úgy se. Ok, türelmes vagyok tényleg, vártam másnap reggelig (na jó, azért aludtam közben). Helyzet változatlan. Közben olvasgattam a témában itt-ott, és hát nem voltak túl megnyugtatóak a látottak... Így már tervezgettem, hogy BIOS chip flashelést mikor, hol, kivel, mennyiért. Mígnem eluntam a várást; kihúztam a tápot a gépből, kivettem az akkut. Aztán visszatettem, megnyomtam a bekapcs gombot. És bekapcsolt. Mintha mi sem történt volna.
    Szóval ennyi az eddig élettörténetem az új géppel. Köszönöm, hogy meghallgattatok :)

    [ Szerkesztve ]

    - Nézd egy stoppos! - Á, biztos csak lájkol minket.

Új hozzászólás Aktív témák