-
IT café
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Na rohadt jó sztorit futottam ezzel az x201-el, csodálatos, a visszajelzések szerint is jó mulatság volt. Nekem annyira nem.
Node. Elkezdtem mégis felderíteni hol és mi lehet a gond. Atomra bontottam a gépet, átnéztem, külső sérülés nincs. Full csumára lebontottam mindent, tehát csak a lap, rövidre zárva indul és ennyi. A gép így jó. Elkdztem rá visszarakni dolgokat. Így is jó. Nade, most tessék kapaszkodni: a meghajtó. Na ha én rádugom a 100%-os HDD-t amivel megkaptam és lekapcsol, lekapcsol akkuról max 10 percen belül. Volt itt pont a kezemnél egy HDD ami ilyen 60/17%-os, kukának szántam, de kísértett a kíváncsiság. Rádugtam: bzdmeg, megy. Előkaptam akkor az SSD-t amit ebbe szánnék: lekapcs.
Na erre varrjon valaki gombot, mert én láttam pár ilyen gépet, meg ezen kívül pár ezret, de ez
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Chrome
- BestBuy topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- ASUS routerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- További aktív témák...
- Asus ROG Flow Z13 GZ301VIC Acronym Limitált kiadás - 13.4" QHD 165Hz Érintő - 32GB - 1TB - RTX 4070
- X1 Carbon 10th 27% 14" 2.2K IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bezámítás! Lenovo P15 Gen1 15 FHD üzleti notebook- i7 10850H 32GB RAM 1TB SSD Quadro T2000 4GB WIN1
- Bezámítás! Fujitsu Lifebook A3510 notebook - i3 1005G1 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD WIN11
- Bezámítás! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest