Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Újra nagy divat Európában az online vásárlás, hála a Temunak
- Bajban van Európa nagy akkumulátorgyártója
- Windows 11
- Microsoft Excel topic
- Crypto Trade
- Rendszergazda topic
- Ubiquiti hálózati eszközök
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Lacielvtárs #4 üzenetére
Reméljük életképes lesz a topik... Szerintem sok vitától óvná meg a Házimozis témákat..
#6) Patice Szerintem igen...
[ Szerkesztve ]
-
adamsfamily
tag
válasz Lacielvtárs #11 üzenetére
Várjuk.
-
nagyúr
válasz Lacielvtárs #13 üzenetére
Örülök, hogy megcsináltad!
Van egyszer egy 10/10, egy 10/8, és egy 10/4-es eredmény. Hogy volt ez pontosan? A gyárit, ami 10/10 lett, mindegyikkel összevetetted?
[ Szerkesztve ]
-
adamsfamily
tag
Annyit még megtehetnél hogy árakat is írsz mellé.Kinyomozni sem lehetetlen,én magam is megtettem,érdekes az eredmény.
Az nyilvánvaló hogy a gyári kuka.
A nagyobb kérdés az hogy a kapott böhm csatikkal együtt mennyi,mert ha nem volt nagy difi hangban,akkor ár-érték bajnok.Liszinek:
Böhm
Inakustik
Neuron[ Szerkesztve ]
-
migabi24
nagyúr
Fázishelyeséget ellenőriztétek?😁 Mert az el tudja rontani a teszt eredményét
-
nagyúr
válasz Lacielvtárs #18 üzenetére
Összesen hány csere volt? Tényleg nem kekeckedni akarok, esküszöm, csak érdekel a pontos menete a dolognak, mert még nem igazán értem.
[ Szerkesztve ]
-
adamsfamily
tag
-
fehér_ember
addikt
Á, ez így sántít, mert akkor mégsem volt egyfolytában bekötve a szemed, ha oda is pillantgathattál; tehát mégsem vakteszt volt
A lényeg meg, hogy nem volt ott VoidXs, aki kimérte volna az eltérő kábelek okozta hangerő különbséget és kompenzálta volna (meg még ki tudja mi mindent )(#150376) Gabesz26
"Az, hogy nálad nem vált be az egy dolog, én pl. olvastam/hallottam róla pozitív véleményeket is."
Szinergia ide vagy oda, én meg abban nem hiszek, hogy az a H07RNF valakinél nagyon jó legyen. De arra biztos jó, hogy meg lehessen hallani a különbséget a sima madzaghoz képest. Még a szomszéd 70 éves Erzsi néni is 10-ből 10-szer tudni fogja, mikor van(benn)damme. Persze mivel hoz bőven a mélyek mennyiségén, a pc tápkábelénél végülis nem elvetendőbb.[ Szerkesztve ]
-
zsoika
addikt
válasz Lacielvtárs #39 üzenetére
Azt még értettem amikor a belépőből szinte kizavartak téged emiatt ,de a haladóból?!
[ Szerkesztve ]
-
python1
veterán
válasz Lacielvtárs #47 üzenetére
Ja,csak jöttek és jöttek,még időm sem volt némelyiket normálisan tesztelnem,de majd lassan beindul nálam is a mozi és hifi,viszont akkor ontom a hülyeséget a nyakatokba.
-
migabi24
nagyúr
válasz Lacielvtárs #74 üzenetére
Nálam meg a Marantz NA8005😂
-
törölt tag
válasz Lacielvtárs #80 üzenetére
Oehlbach Rattle Sanke 3-at váltana..
migabi a frontokat, és a centert szeretném újrakábelezni.. össz: 4-5 méter kéne...
-
tomriddle74
tag
válasz Lacielvtárs #83 üzenetére
Sziasztok!
Hamár kábel, gondoltam elmondom, hogy én a center és a front noname 2x1.5- kábeleit cseréltem 2x4 Oehlbach kábelre. Hát, hanyat vágtam magam. Már csak attól is mennyivel levegősebb könnyedebb lett a hangfalak hangja amik egyébként quadral argentumok egy sony vassal hajtva. Biztos van ettől is feljebb, de már ez is sokat számít.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz Lacielvtárs #222 üzenetére
Belépő szinten valóban csak akkor javallott, feljebb más okai is vannak a dugónak, villának.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
törölt tag
válasz Lacielvtárs #222 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
Akkor ezek szerint felesleges banándugó nekem, azt az összeget akkor tudom jobb hangfalkábelre fordítani...
[ Szerkesztve ]
-
Nemir Ombe
addikt
válasz Lacielvtárs #227 üzenetére
Egy bizonyos szint/ár felett, inkább a speciális szerkezeti felépítés/vezető keresztmetszet miatt kerül villa/banándugó a kábelekre, mert csatlakózó nélkül kissé bajos (de van amikor szinte lehetetlen) lenne a használatuk.
Meg ugye ott van még a "dizájnfaktor" is, mert egy szép és jó marketinggel megtámogatott, különleges minőségű (vagy annak nevezett) csatlakozóval szerelt kábel mindig jobban/drágábban/könnyebben eladható, mint a csak "csupasz drótvégekkel" rendelkező darabok.
[ Szerkesztve ]
Hmm ....
-
fehér_ember
addikt
válasz Lacielvtárs #229 üzenetére
"Mondjuk tény hogy az én 'locsolócsövemre' az istenért nem ment fel az Oehlbach xxl banándugó"
Max. a piros meg a fekete kupak a végén; azt kellett volna lehagynod vagy felfúrnod.
De azt kötve hiszem hogy létezik olyan vezetővel megáldott hifis hangfalkábel, ami ne menne bele az óriási 6,3mm átmérőjű furatába ami úgy cirka 31mm²-es keresztmetszetet jelent, tehát a 3AWG-s kábel is könnyedén belecuppanna. -
migabi24
nagyúr
válasz Lacielvtárs #232 üzenetére
Fehér embert nem vezeted meg, olyan mint egy indián nyomolvasó😂
(nem baszogatás akart lenni, de embert nem láttam még itt a fórumon aki így figyel, dícséretre méltó😊)
[ Szerkesztve ]
-
fehér_ember
addikt
válasz Lacielvtárs #234 üzenetére
Rosszul emlékszel, biztos nem én voltam az. Én is elég kezdő vagyok (irigylem is az olyanokat mint Nemír; akiknek adott a lehetőség, rengeteg cucc meghallgatására; bár tény hogy kedv is kell hozzá), ezért ha mondtam is valamit, az csak valami nagyon kevés lehetett. Igazából, még ennél is sokkal kevesebbet kéne fecsegnem. Csodálkozom is, hogy nem szólnak rám néha.
(#149992) migabi24
Nemrég felvettem a postán a sequelt. Egyenlőre esélyes hogy a gyári módon kötöm be, aztán a későbbiekben lehet én is variálok.
Ha lesz legalább olyan jó mint a premier, akkor azt meg el fogom majd adni; de ez még odébb van és nem is 100%. Egyenlőre megpróbálom bejáratni az új szerzeményt (csak hetek kérdése ).
Ennyit még nem adtam ki egy csupasz kábeldarabért. Amúgy rendesek voltak a HomeMovie-sok, mert 150cm helyett 156,5cm-t kaptam, szóval le a kalappal.[ Szerkesztve ]
-
migabi24
nagyúr
-
fehér_ember
addikt
válasz Lacielvtárs #237 üzenetére
Pedig én is fotelnemszakértő vagyok de fordítsuk figyelmünket inkább a tapasztaltabbak felé, vannak bőven, sajnos sokan elég hallgatagok, akik meg nem, azoknak köszönjük hogy aktívak.
-
migabi24
nagyúr
válasz Lacielvtárs #241 üzenetére
Így van én is tök hülyén álltam neki, aztán ha kérdésem volt zaklattam Nemír mestert alig 200 pü és össze is állt a mostani rendszerem amivel elégedett vagyok😂 Köszönöm itt is a hatalmas türelmét😊
-
fehér_ember
addikt
válasz Lacielvtárs #243 üzenetére
Akkor miatta(d)tok nem pumpálódik elég tudás a fórumba. Rontom-bontom, enyje-benje ...stb. Mi ez a kisajátítás?
Nem privátban kell kérdezősködni. Másokat is érdekelhetnek a válaszok.Persze nekem is van vagy 300 levélváltásom kammerer-rel a hifis fórumról, de az négy év alatt jött össze; és azért már igyekszem nem sokat zaklatni őt a butaságaimmal. Ja és a legfőbb, hogy ő meg ráadást koholt vádak alapján ki is van tiltva a fórumról, tehát másképp nem is volna lehetőségem tőle kérdezni.
[ Szerkesztve ]
-
migabi24
nagyúr
Atya isten😂😂
-
zsoika
addikt
Én 74pü-ből megoldottam vele.
Mostmár tudom hová tűnt Nemir ....nincs ideje fórumozni miattad! -
migabi24
nagyúr
válasz Lacielvtárs #249 üzenetére
Nem sejtette, hogy mit zúdít magára😂😂
-
zsoika
addikt
válasz Lacielvtárs #386 üzenetére
Befestetted a hajad ? Kinek nem tetszett a régi?
Snoop-y: kibontva is kéne kép.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz Lacielvtárs #389 üzenetére
A mostani arcodat kiről mintázták? Azt hittem, az is Olivia.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
zsoika
addikt
válasz Lacielvtárs #389 üzenetére
Lacus! Nincs kölcsön, meghallgatásra 2,5mm2 hsz kábeled belépő szintre...olyan 1000-2000 ft/m?
2x3m és 1x1m a centernek kellene.
Szemezek az Oehlbach [link] kábelével de attól félek hogy hasonló lesz a mostani sinus live hoz [link] .
Vagy valakinek van tapasztalata a két vezetékkel?(#390) BBéci: én is
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz Lacielvtárs #392 üzenetére
Ő egy csodaszép nő, ám a rajzon abból semmi nem jön át, inkább karikatúra.
Ráadásul a szemei inkább barnák, mint kékek. [link], [link][ Szerkesztve ]
-
djg
aktív tag
válasz Lacielvtárs #436 üzenetére
Olyan csalóka, minek hívnak valamit prémiumnak, ha még a saját portfóliójukban is csak max középkategóriás szerepet tölt be...
Azt hiszem ezt a kockát már elvetettem, viszont legalább lesz egy referenciakábelem egy későbbi jobb minőségűhöz összemérni.
De pl. az az oehlbach ugyanilyen áron van, az jobb minőség? Mert pl. erősítőnél ami kb. egy áron van az kb. ugyanazt tudja. -
djg
aktív tag
válasz Lacielvtárs #447 üzenetére
Nem semmi. Érdekes dolgok ezek amúgy, mert ha összeteszem végre a rendszert és mondjuk a hangzás némi csalódást okozna majd, legalábbis az elköltött dellák fényében, magamtól biztos nem arra gondolnék, hogy egy kábelcsere drasztikusan segít majd...
Erre gondoltál BBéci?
Ahol rendeletem az AVR-el együtt nem is tartanak ilyet, a Prémium után rögtön az Exzellenz jön... -
zsoika
addikt
válasz Lacielvtárs #503 üzenetére
" ha középről hallod sztereón a zenét, akkor valami nem kerek " Nem nála szól így hanem nálam nemrég ....csak próbálta nekem magyarázni.
djg: valószínűleg az akusztika lesz a ludas. Már régebben is a bal frontot hangosabbnak hallottam ,de inkább olyan mintha a jobb hangsugárzó nem lenne tökéletes. Mintha nem adná le a teljes sávot ami rá van küldve, de nem erről van szó mert kicseréltem egy másik sugárzóval és szerintem nem változott a dolog.
Holnap kicserélem a két frontot és ha marad a jelenség akkor a hangsugárzók jók és az akusztika rossz.
Még annyit meg tudok tenni hogy a bal front mögül kiveszem a szivacsot és átteszem a jobb front mögé , ahová nem jutott belőle.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz Lacielvtárs #538 üzenetére
Azt inkább titkolni kellene, mint reklámozni.
A láncod leggyengébb szeme az a kábel.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
migabi24
nagyúr
válasz Lacielvtárs #668 üzenetére
BUÉK magának is, el van veszve kedves uram😁
-
törölt tag
válasz Lacielvtárs #668 üzenetére
Remek hangdoboz, pont valamelyik nap hallottam egy Yamahát aminek 180 körül van a listaára..., az 57-es köröket vert rá, nem is értem, hogy az enyém miért nem kell senkinek...
Amennyiért árulom szinte ajándék..[ Szerkesztve ]
-
Benyaking
aktív tag
válasz Lacielvtárs #698 üzenetére
Ja értem
-
BBéci
legenda
válasz Lacielvtárs #711 üzenetére
Azért írtam felső kategóriát, mert az utóbbi 12 év során csak olyanoknak a menüjében barangoltam. Azok között sem mindegyik rendelkezett a szóban forgó szolgáltatással. Vagy elkerülte a figyelmemet.
-
fehér_ember
addikt
válasz Lacielvtárs #1303 üzenetére
Könyörgöm, jussunk el végre a nirvánához : Ha valamiért (elméletileg és gyakorlatilag is) 1 db. hangfalon érhetjük el a legjobb a hangminőséget adott összegből, akkor legyen az; azaz mono-t a népnek. Vita lezárva.
[ Szerkesztve ]
-
migabi24
nagyúr
válasz Lacielvtárs #1308 üzenetére
Nehogy összevesszen a 2 legjobb hifis/házimozis barátom
[ Szerkesztve ]
-
Henker2
addikt
válasz Lacielvtárs #1310 üzenetére
[kép] Ezt vettük!
Bocs
Cloud Strife kollégának akartam címezni.[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen notebookot vegyek?
- iPad topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sorozatok
- Kés topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest